Nike AZ Alkmaar Thuisshirt Kind 2020-2021

nike az alkmaar thuisshirt kind 2020-2021Koop hier een Nike AZ Alkmaar thuisshirt kind 2020-2021. Je vindt deze in de maten 98cm tot 176cm. Daarnaast hebben we een tal van trainingspakken en meer van de club. Je gaat het rood met witte voetbalshirt zien in de Eredivisie, Europa en KNVB beker.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Club: AZ Alkmaar
  • Kleuren: rood en wit

Je gaat het AZ Alkmaar shirt voor het nieuwe seizoen Eredivisie, KNVB beker en Europa. De eerste horde is gehaald en dat was de kwalificatieronde voor de CL. Je kunt het AZ shirt thuis hierboven direct bestellen bij Voetbalshop.nl. Deze vind je voor senioren via de link: Nike AZ Alkmaar rood thuisshirt 2020-2021.

Het prachtige AFAS Stadion zal weer rood kleuren tijdens de thuiswedstrijden. In totaal kunnen 17.023 mensen het thuisshirt dragen voor extra sfeer.

Arne Slot heeft AZ Alkmaar in ieder geval naar een hoger niveau getild. Met een goeie jeugd en een vracht talenten! De club is voor het eerst in lange tijd als eerste geëindigd. We zijn dan ook trots op de prestaties van de club uit Noord-Holland. Een 1ste plek in de Eredivisie zorgt voor Europees voetbal. Je vindt in de AZ voetbal fanshop ook het trainingspak of een compleet thuistenue. Als kind, AZ fan, junior, baby of mini is het allemaal mogelijk deze te verkrijgen. Nike heeft de voetbalkleding met een normale pasvorm ontworpen en van 100% polyester. Een prachtig voetbalshirt voor je zoontje of dochter.

Nike AZ Alkmaar Thuisshirt Kind 2020-2021

Het AZ shirt thuis in de thuiskleuren van de voetbalclub. De kraag van het voetbalshirt blijft een unicum welke klassiek en modern tegelijk oogt. AFAS software staat in het midden. Je vindt de beide logo’s op de borst. Het AZ Alkmaar thuisshirt is al best populair door nu al prestaties te leveren. Een bedrukking zal ook in het wit plaatsvinden. Je kunt dus gaan voor een Myron Boadu, Druijff, Teun Koopmeiners of Wijndal shirt. Deze jongelingen zullen waarschijnlijk wel blijven. Dit shirt is ideaal om lekker in te sporten of trainen voor de kinderen.

  • Alkmaar Zaanstreek
  • Stad: Alkmaar
  • Beschikbaar: kids / junioren
  • Thuiskleding en tenues
  • Kledingmerk: Nike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *