Nike AZ Alkmaar Uitshirt Blauw 2020-2021

nike az alkmaar uitshirt blauw 2020-2021Koop hier het Nike AZ Alkmaar uitshirt blauw 2020-2021. Deze is totaal niet te vergelijken met het thuisshirt van dit jaar. De club uit de subtop hoopt wederom op aansluiting te vinden bij de top.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Club: AZ Alkmaar
  • Seizoen: 2020/2021

AZ Alkmaar kent een uiteenlopende historie. In het verleden zijn negen prijzen gewonnen maar daar zit tweemaal het kampioenschap van de eerste divisie bij. Gelukkig spelen ze nu vanaf 1998 weer op Eredivisie niveau. We hebben in het dezelfde kleur ook het Nike AZ Alkmaar 3de shirt 2020-2021.

Voorheen was het kledingmerk Under Armour. Nu is het kledingsponsor Nike op de voetbalkleding.

Het AZ shirt is zoals gezegd in het blauw te zien buiten Alkmaar. Een blauw voetbalshirt lijkt een trend te worden als we kijken naar de topclubs. Under Armour is niet meer, het is nu Nike. Het grote kledingmerk uit Amerika zien we bij alle grote clubs. De kleding is ontworpen met een normale pasvorm. Het voetbalshirt is te verkrijgen in diverse maten. Je kunt ook eens langs het Nike AZ Alkmaar uitshirt kids 2020-2021.

Nike AZ Alkmaar Uitshirt Blauw 2020-2021

Deze is dus ontworpen door Nike. Seizoen 2014-2015 zorgde Macron nog voor een uitshirt. Daarna kwam Under Armour. Nu is het dus Nike. Dit shirt heeft witte accenten. Daarnaast is de kraag lekker old school met een kraag. Uiteraard staat het AZ logo op de linkerborst. In het midden vinden we hoofdsponsor AFAS software terug. Een naam en nummer kan uiteraard tegen een kleine betaling op het voetbalshirt AZ worden bedrukt. We hopen dat je veel plezier zult beleven aan de kleding zoals ook de AZ trainingspakken.

Het seizoen ’81-’82 staat in de boeken als beste jaar ooit. De club werd kampioen van de Eredivisie en won ook nog eens de KNVB beker. Sterspelers uit die tijd als Metgod vertrok daarna naar het grote Real Madrid en Kees Kist naar Paris Saint Germain. Bekende namen die je wel eens voorbij hoort komen bij Voetbal Inside. We hopen dat het weer een seizoen mag worden als toen of 2015/2016.
Bekijk de mogelijkheden in onze AZ Alkmaar Fanshop. Je kunt hier ook het Nike AZ Alkmaar rood thuisshirt 2020-2021.

Top producten AZ Alkmaar:

  1. AZ Alkmaar thuisshirts
  2. Nike uitshirts AZ
  3. Voetbal trainingspakken
  4. T-shirts en truien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *