Nike AZ Alkmaar Rood Thuisshirt 2020-2021

nike az alkmaar rood thuisshirt 2020-2021Koop nu een Nike AZ Alkmaar rood thuisshirt 2020-2021. Bij Voetbalshirtsdirect.nl hebben we de voetbalkleding van de club voor de thuis en uitwedstrijden. Je gaat dit shirt tijdens de wedstrijden in de Eredivisie, Europa en KNVB beker.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Hoofdsponsor: AFAS software

In de AZ fanstore vind je het nieuwste AZ Alkmaar shirt thuis 2020/21. Deze heeft een normale pasvorm voor iedere fan. Alkmaar Zaanstreek is een top 5 club uit de Eredivisie. Sterker nog, vorig seizoen waren ze eerste :). Wil je liever een kleinere maat? Ga dan voor het Nike AZ Alkmaar thuisshirt kind 2020-2021.

Het was een geweldig seizoen voor AZ Alkmaar afgelopen jaar. AZ de(sub) top van Nederland maar komt nu zeker in de buurt van de top. Inmiddels is het een aantal jaar geleden dat een prijs in de wacht is gesleept. Alhoewel we rekenen het kampioenschap van vorig jaar gewoon mee. We weten allemaal dat het binnenkort gaat gebeuren :). Wens je dus het nieuwe AZ Alkmaar thuisshirt voor de wedstrijden in de Eredivisie? Deze heeft een normale pasvorm en is ontworpen van 100% polyester. Een vernieuwde kraag in de klassieke vorm.

Nike AZ Alkmaar Rood Thuisshirt 2020-2021

Nike heeft weer gezorgd voor een plaatje met het Nike AZ Alkmaar rood thuisshirt 2020-2021. In het rood met witte accenten zoals we gewend zijn van de clubkleuren. Je kunt voor meer info naar de website: AZ. Het Amerikaanse kledingmerk Nike zorgt voor AZ voetbalshirts. Tijdens het sporten krijg je een perfecte lichaamstemperatuur en het zweet wordt afgevoerd. AFAS software in het midden van het shirt. Een prachtig voetbalshirt welke compleet kan worden gemaakt met short en kousen.

AZ wordt kampioen van de Eredivisie in het seizoen 2020/2021

AZ voetbalshirts zijn populair door de prestaties van nu en het verleden. Als we kijken naar de geschiedenis hebben ze diverse prijzen gewonnen en in 2009 zijn ze nog kampioen geweest. Iedereen voelt dat het er weer aan zit te komen. Louis van Gaal was in 2009 trainer met spelers als Graziano Pelle, Moisander en Ari welke zorgde voor een geweldig slot van de competitie. Afgelopen seizoen waren ze eigenlijk ook kampioen. Wat zal de doelstelling zijn van de club uit Noord Holland?

  • Naam: AZ Alkmaar
  • Stadion: AFAS stadium
  • Hoofdsponsor: AFAS Software
  • Nike voetbalkleding
  • Totaaloverzicht: AZ Alkmaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *