Nike AZ Alkmaar Uitshirt Kids 2020-2021

nike az alkmaar uitshirt kids 2020-2021Koop hier het Nike AZ Alkmaar uitshirt kids 2020-2021 in onze fanshop. Je kunt voor senioren het voetbalshirt in S tot XXL bestellen! Ook vind je hier in de toekomst ook het thuisshirt en de trainingspakken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: 2020/2021

Je vindt hier het AZ Alkmaar uittenue donkerblauw van “Alkmaar Zaanstreek”. Deze wil nog wel eens van kleur veranderen. Daarentegen zie je het thuisshirt altijd in het rood met wit. Je kunt deze via de button direct bestellen bij Voetbalshop.nl. Je kunt in andere maten ook het Nike AZ Alkmaar uitshirt blauw 2020-2021 bestellen.

Aankomend seizoen is gekozen voor een prachtige donkerblauwe basiskleur. Deze is belegd met witte accenten. Het shirt gaan we vooral in de uitwedstrijden van de Eredivisie, KNVB beker zien. Dit AZ Alkmaar uitshirt is er voor de kinderen maar ook senioren. De voetbalfans worden steeds jonger vandaar de verschillende shirt. Uiteraard wordt de voetbalkleding ook gebruikt voor trainingen en lekker te voetballen op de pleintjes.

Nike AZ Alkmaar Uitshirt Kids 2020-2021

Het AZ uitshirt kinderen is onder handen genomen door Nike. Zoals gezegd is er gekozen voor een mooie blauwe kleur met een strak patroon. Het mooiste aan het AZ Alkmaar uitshirt zijn de accenten die zijn toegevoegd. De nek is voorzien van een mooie klassieke hals, welke lijkt op een klassiek voetbalshirt. De lichtblauwe kleuren zijn subtiel verwerkt in het AZ voetbalshirt en is te zien op de schouders en de mouwen. Een officiële bedrukking krijg je bij Voetbalshop.nl.

AZ is overgestapt van kledingsponsor Under Amour naar Nike.

Deze heeft de bekende sponsor AFAS Software. Het voetbalshirt blauw kan natuurlijk ook worden bedrukt. Wens je dus een Ron Vlaar shirt of kies een eigen naam en nummer. Ze gaan alles in het werk stellen om in de top 3 te eindigen in de Eredivisie. Dit shirt zal altijd droog en comfortabel blijven aanvoelen. Verder heeft Nike gezorgd voor een mooie pasvorm voor jong en oud.

  • AZ Fanhop
  • Uit tenue donkerblauw
  • Kids/kinderen/junioren
  • Eredivie en KNVB Beker
  • Nike voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *