Nike AZ Alkmaar 3de Shirt 2020-2021

nike az alkmaar 3de shirt 2020-2021Koop hier het Nike AZ Alkmaar 3de shirt 2020-2021. Bestel in onze voetbalshop en je hebt deze morgen al in huis. We gaan deze zien tijdens de wedstrijden in de KNVB beker. Deze heeft een normale pasvorm met 100% polyester.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • 100% Polyester
  • Nike voetbalkleding
  • Overzicht: AZ Alkmaar

AZ voetbalkleding is ontworpen door Nike. Voorheen was dat Under Amour. Het is niet alleen populair omdat het goed gaat met de club maar ook door de toenemende aantal fans. We zijn benieuwd hoever de formatie dit seizoen gaat komen zowel in de Eredivisie als in de KNVB beker. Daarnaast hebben we nog wedstrijden in de kwalificatie van de Europa League.

Een nieuwe trainer en wederom zijn een aantal sterren vertrokken, toch wordt AZ 2de in de Eredivisie

Je kunt het shirt morgen al in huis hebben als je deze vandaag besteld. De trainingen staan weer voor de deur dus een uniek shirt is dan wel tof. Het blauwe voetbalshirt nu te bestellen in S, M, L, XL en XXL. Daarnaast hebben we ook kinder maten en zelfs broekjes en kousen. Ga los met dit shirt of kies het Nike AZ Alkmaar uitshirt blauw 2020-2021. Bekijk ook eens het AZ Alkmaar thuisshirt 2019-2020.

Nike AZ Alkmaar 3de Shirt 2020-2021

Het AZ 3rd voetbalshirt in het turquoise kan natuurlijk ook worden bedrukt met naam en nummer. Ben je bijvoorbeeld een groot fan van Koopmeiners of Stengs? Het voetbalshirt kan dus worden ontworpen zoals jij wenst. Nike heeft gezorgd voor een prachtig shirt met zwarte accenten. De kraag is extra uniek door de rode accenten. AFAS Software staat natuurlijk in het wit in het midden. Een voetbalshirt van Nike is ontworpen van 100% polyester met een stretch uiteinden. Het wil zeggen dat het een fit heeft voor iedereen. Maak vandaag nog je AZ Alkmaar collectie compleet.

  • AZ Alkmaar
  • Hoofdsponsor: AFAS Software
  • Nike voetbalkleding
  • Stadion: AFAS stadion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *