AZ Alkmaar Thuisshirt 2019-2020

az alkmaar thuisshirt 2019-2020Check hier je AZ Alkmaar thuisshirt 2019-2020 met de traditionele rood met witte kleuren. De club uit de Zaanstreek heeft een rijke historie en dus een mooi shirt :). Je gaat het voetbalshirt zien in het AFAS stadion.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Club: AZ Alkmaar
  • Kampioen: 2009

De club uit Alkmaar heeft een geweldige historie. AZ kennen we als Alkmaar Zaanstreek en is sinds 1998 niet weg te denken uit de Eredivisie. Je kunt het voetbalshirt nu bestellen en morgen al dragen op de training. Wat verwacht je van aankomend seizoen in de Eredivisie?

Ik sta der mee op en ik ga der mee naar bed AZ AZ AZ….De grote letters van het voetbalalfabet AZ AZ AZ

Het AZ Alkmaar thuisshirt 2019-2020 is een voetbalshirt met normale pasvorm en geschikt voor iedere AZ Alkmaar liefhebber. AZ behoort tot die tijd standaard bij de (sub) top van Nederland. De club met een rijk verleden heeft al diverse prijzen in de wacht gesleept. Vers in het geheugen staat het kampioenschap van 2009 onder leiding van Louis van Gaal. De club uit Noord-Holland had spelers in de gelederen als Graziano Pelle, Moisander en Ari om maar een paar voorbeelden te noemen. Je kunt ook het AZ shirt kids 2019-2020 bestellen in kleinere maten.

AZ Alkmaar Thuisshirt 2019-2020

Het AZ Alkmaar thuisshirt herkennen we gelijk aan de clubkleuren rood en witte accenten. Het voetbalshirt is ontworpen door Under Armour. Under Armour heeft het ontwerp overgenomen van Marcon. Het Amerikaanse kledingmerk ontwikkeld de shirts met een ideale lichaamstemperatuur speciaal voor het sporten. Het AZ logo vinden we terug op de rechterborst. AFAS software is de hoofdsponsor en vinden we terug in het midden. Shop ook trainingskleding, wedstrijdkleding, shirt en merchandise van AZ Alkmaar.

AZ Alkmaar gaat het succes van 2009 zeker nog een keer herhalen

Het AZ Alkmaar shirt heeft een normale pasvorm. De kraag heeft een knoopje en dat maakt het extra speciaal. Het bekende strakke AZ logo staat op de linkerborst. Je kunt lekker sporten in het nieuwste shirt. Uiteraard kan je de kleding personaliseren met een naam en rugnummer. Kijk bijvoorbeeld bij Voetbalshop waar je een naam uit de selectie kunt kiezen. We wensen je veel plezier met het AZ Alkmaar thuisshirt.

  • Hoofdsponsor: AFAS Software
  • Kledingsponsor: Under Armour
  • Stadion: AFAS stadium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *