Southampton Uitshirt 2017-2018

southampton uitshirt 2017-2018Het Southampton uitshirt 2017-2018 in onze fanshop heeft een uniek design. Een totaal ander Premier League voetbalshirt dan het thuisshirt bijvoorbeeld. Shop de kleding en nieuwere varianten hieronder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Kleuren: zwart met blauw

Deze gaan we zien buiten het St Mary’s Stadium. Het is dus mogelijk om net als de Nederlanders en oud Eredivisie spelers Clasie en Tadic in het Southampton voetbalshirt 2017/18 rond te lopen? Een voetbalshirt bedrukken kost €19,95! Je hebt dus de keuze voor een officiële bedrukking of eigen naam en nummer. Hier ook het Under Armour Southampton thuisshirt 2019-2020. Voor kids, junioren en kinderen ook het Southampton shirt uit kinderen 2017-2018.

Het uitshirt Southampton was het seizoen 2016-2017 nog grijs. Under armour heeft nu gekozen voor een iets meer blauw voetbalshirt. Het Southampton shirt 2017-2018 is gemaakt van 100% polyester met een normale pasvorm. Deze is voorlopig bij 1 aanbieder beschikbaar. Een prachtig voetbalshirt dat gedragen zal worden door de sterren van Southampton F.C. Hierboven in de tabel ga je ook direct naar het Southampton shirt kids.

Southampton Uitshirt 2017-2018

Het Southampton voetbalshirt uit blauw zal worden gebruikt in alle uitwedstrijden van Southampton F.C. Under Armour pronkt net als Virgin op het voetbalshirt. Een Under Armour voetbalshirt is Clima-cool ontworpen voor een top lichaamstemperatuur. De kraag is ontworpen met een V hals met de blauwe accenten van afgelopen seizoen. Deze heeft een normale pasvorm en zal na een avond sporten comfortabel aanvoelen. Het Under Armour logo vinden we in het wit terug op het voetbalshirt. Heel veel plezier met het prachtige voetbalshirt. Je kunt in de toekomst je tenue compleet maken met short en kousen!

Voetbalreis Southampton

Een voetbalreis Southampton wordt steeds populairder door de oud Eredivisie spelers. Een bezoek aan het St. Mary’s Stadium? Een Southampton shirt uit mag dan niet ontbreken. Breng een bezoekje aan het St Mary´s Stadium kan natuurlijk niet zonder een drankje in de pub. Een goedkope voetbalreis Southampton inclusief vlucht, hotel en uiteraard de Southampton tickets. De officiële aanbieders hierboven zorgen voor een complete verzorging en perfecte referenties. Heel veel plezier het prachtige Southampton uitshirt 2017-2018 en geniet van een welverdiende voetbalreis naar de club!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *