Southampton FC Shirt Thuis Kids 2019-2020

southampton fc shirt thuis kids 2019-2020Koop hier het Southampton FC shirt thuis kids 2019-2020 vanaf maat 122cm. Je kunt bij ons ook het Southampton uitshirt 2017-2018 voor heren en dames bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €54,95
  • Kleuren: wit met rood
  • St Mary’s Stadium
  • Premier League shirts

Als je kijkt naar de vormgeving van het Southampton thuisshirt dan is deze uniek. Je herkent de kleuren rood en wit gelijk met nu een zwart vlak. De hals is een V hals en welke ook in het zwart zichtbaar is. Ook de verticale strepen maken het geheel helemaal af. Je kunt het voetbalshirt bestellen voor kinderen vanaf 8 jaar tot 16 jaar.

Southampton Football Club gaat het ver schoppen dit seizoen

Het Southampton thuisshirt 2019/2020 is weer slimfit ontworpen voor een ideale pasvorm. Je kunt het voetbalshirt bestellen voor kids, heren en vrouwen maten. Als je kijkt naar het junioren shirt dan is deze in youth-S, youth-M, youth-L, youth-XL en youth-XXL te krijgen. Under Armour is inmiddels al 4 jaar de kledingsponsor. Zoek je toch een senioren variant? Ga langs bij het Under Armour Southampton thuisshirt 2019-2020. Beide shirts zijn gemaakt van 100% polyester. De club hoopt spoedig te kunnen aanhaken bij de top 6 van de Premier League.

Southampton FC Shirt Thuis Kids 2019-2020

Wil jij vandaag nog een Southampton thuisshirt voor kinderen kopen? In onze Saints shop hangen de voetbalshirts op een rij. We gaan dit voetbalshirt zien in de Barclays Premier League, FA cup en de League cup. Wil jij het voetbalshirt bedrukken? Het is natuurlijk mogelijk het shirt te bedrukken met naam en nummer. Hier volgt later meer informatie over het thuisshirt en diverse acties. Shop ook trainingsshirts, voetbal trainingspakken en meer voetbalkleding en maak je klaar voor het nieuwe seizoen.

  • League: Barclays Premier League
  • Southampton Football Club
  • Under Armour voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *