Under Armour Southampton Thuisshirt 2019-2020

under armour southampton thuisshirt 2019-2020Koop hier het Under Armour Southampton thuisshirt 2019-2020 is natuurlijk een rood met wit voetbalshirt. Opvallend is het zwarte vlak bovenaan. Zoek je het thuisshirt voor kids? Bekijk dan het Southampton FC shirt thuis kids 2019-2020 en je hebt deze morgen in huis.

direct bestellen vsd

  • Scoor direct bij Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Under Armour voetbalkleding

Je kunt het voetbalshirt morgen al dragen naar de training of nar de sportschool. Qua verkochte voetbalshirts te vergelijken met het Arsenal thuisshirt als we het hebben over hoeveelheden. Als het Southampton voetbalshirt rood met wit 2019/20 in de schappen ligt gaat deze altijd wel snel. Welke speler is je favoriet als je naar het verleden en nu kijkt?

Nathan Redmond is de sterspeler uit de selectie

Als je kijkt naar de technologie is het een voetbalshirt om cool en fris te blijven tijdens het sporten. Het is ook het vierde seizoen dat Under Armour het shirt onder handen neemt. Als je kijkt naar het zwarte vlak, wat vind je dan van het voetbalshirt? The Saints zoals ze ook worden genoemd herkennen we altijd aan de rood met witte strepen. Toch heeft deze een veel moderne uitstraling. Ga los en kies de nieuwste voetbalshirts voor het nieuwe seizoen.


Under Armour Southampton Thuisshirt 2019-2020

Je zag het al op het shirt welke slimfit is ontworpen voor een ideale pasvorm. Het nieuwe voetbalshirt is te verkrijgen in kids, heren en vrouwen maten. Vergeleken met het voetbalshirt van vorig seizoen zijn er een paar kleine verschillen. Alleen het zwarte vlak is nieuw met de zwarte accenten. Kortom een prachtig voetbalshirt van een inmiddels grote club uit Engeland. Ideaal als je op zoekt bent naar een voetbalshirt welke gemaakt is van 100% polyester. Wat vind jij van onderstaande stelling?

Southampton Football Club moet toch in het linker rijtje kunnen eindigen

We gaan het voetbalshirt sowieso zien in de Barclays Premier League, FA Cup en League cup. Via de link: St. Mary’s Stadium vind je meer info over het stadion. Tijdens de thuiswedstrijden gaan we het thuisshirt natuurlijk zien. Sterspeler Tadic is al een tijdje verdwenen maar hier hebben ze nog niet echt een vervanger voor gevonden. Afgelopen seizoen was het wat minder maar nu hopen we op een mooi seizoen.

  • Southampton FC
  • Competitie: Premier League
  • Stadion: St. Mary’s Stadium
  • Kledingmerk: Under Armour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *