Nike Hoge Voetbalschoenen Mercurial Superfly Blauw Wit

nike hoge voetbalschoenen mercurial superfly blauw witKoop hier de Nike hoge voetbalschoenen Mercurial Superfly blauw wit bij Voetbalshirtsdirect. Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en daar horen nieuwe boots bij.

direct bestellen vsd

  • Shop hierboven direct bij Voetbalshop.nl
  • Pack: New Lights
  • Gedragen door: Ronaldo & Hazard
  • Lichtgewicht 191 gram

Als we kijken naar de prachtige blauwe kleur en witte accenten dan vallen ze wel op. Je maakt je tegenstander koud met het prachtige pack van Nike. Ben jij een koele/rustige voetballer? Je kunt de Nike Mercurial’s morgen al in huis hebben als je ze bij Voetbalshop.nl besteld. Klik hierboven direct om de Nike Mercurial Superfly of Nike Mercurial Future Lab hoge voetbalschoenen rood aan te schaffen.

De schoenen kunnen worden bedrukt met initialen en vlag! Kies uit Elite, Pro of amateur varianten.

Als we kijken naar de Mercurial Superfly varianten in onze shop dan vallen deze wel erg op. Strik je veters en ga naar de training op de prachtige voetbalschoenen. We hebben ook nog dezelfde voetbalschoenen in het rood. Of je nu een keeper, verdediger, middenvelder of aanvaller bent? Je kunt de schoenen overal op het veld dragen. De lichtgewicht voetbalschoenen van 220 gram zorgen dat je over het veld vliegt en nog beter acties kunt maken dan voorheen. Ze zijn beschikbaar voor kinderen, junioren, meiden, vrouwen, dames en heren.

  • Schoenenmerk: Nike
  • Naam: Mercurial Superfly V
  • Ondergrond: FG (Firm Ground)

Nike Hoge Voetbalschoenen Mercurial Superfly Blauw Wit

Welke voetballers gaan we zien in deze voetbalschoenen? Denk aan helden als CR7, Zlatan Ibrahimovic en Alexis Sánchez. We zagen al kort Kevin De Bruyne in deze voetbalschoenen. Het Flyknit bovendeel zorgt voor een betere schietoppervlak. Mercurial zorgt dat de technologieën ook verder ontwikkelen. Wil jij wetenschap en voetbal combineren om je voeten? Ga dan vandaag nog voor deze boots.

We hebben sterren als Ronaldo, Hazard en Kevin de Bruyne al op deze voetbalschoenen gezien 🙂

In 2019 kunnen we direct genieten van de nieuwste Mercurial Superfly VII. Je kunt deze lichtgewicht voetbalschoenen dragen op de training of tijdens de wedstrijden. Als snel zal je merken dat je techniek, passing en schotkracht veranderd door de voetbalschoen. Je kunt de bal nu met meer gevoel geven en neerleggen waar je maar wilt. Schieten en passing kunnen nu nog nauwkeuriger worden uitgevoerd. Je voet zit stevig in de schoen wat nodig is voor snelle bewegingen en acties.

  • Flyknit bovendeel
  • Speed Rib technologie
  • Optimale lockdown

Nike New Lights Voetbalschoenen in de Shop

Het zijn niet alleen Mercurials maar natuurlijk ook Phantoms in deze kleuren. Je voet beweegt mee met elke actie en het voelt niet eens als schoenen. Ook zal de stof zorgen voor een langere levensduur. De lip is verwijderd en zit nu in de sok. Je kunt de schoenen ook laag krijgen maar beide hebben ze de bekende All Conditions Control. Geweldige voetbalschoenen met een unieke pasvorm door de Dynamic Fit Collar. Zelfs de zool is aangepakt om beslagen ten ijs te komen. Als we kijken naar de noppen dan zijn ze geschikt voor natuurlijke ondergronden en zacht kunstgras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *