adidas Manchester United Shirt Thuis Kids 2023-24

adidas manchester united shirt thuis kids 2023-24Hier hebben we dan eindelijk het adidas Manchester United shirt thuis kids 2023-24 in de fanshop. Deze is beschikbaar van 122cm tot maat 176cm. De club heeft verder nog een alternatief voetbalshirt en uitshirt als je toch bezig bent.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Stadion: Old Trafford, Manchester
  • TeamViewer als sponsor

Manchester United FC werd in de beginjaren ook wel Newton Heath L&YR FC genoemd. Sinds die tijd speelt de clubs met het rode voetbalshirt. In al die jaren is zoveel gebeurd en zijn al een tal van prijzen gewonnen. Onder andere Alex Ferguson heeft gezorgd voor de beste jaren van de club. Vorig seizoen zijn ze als 3de geëindigd en dus weer aan de top. Zal het lukken met helden als Bruno en Rashford? Je kunt in ieder geval weer op de training verschijnen in het United shirt rood 2023/24 of koop deze om in te chillen!

Voetbalshirts zijn al een aantal jaar echt mode items geworden! Je ziet de voetbalshirts dus ook steeds vaker in het straatbeeld

In de top 10 voetbalshirts clubs staat dan het Manchester United thuisshirt 2023/24 al jaren! Wil je nou het voetbalshirt bedrukken? Je kunt kiezen voor de officiële bedrukking voor een bedrag van €20,00. Je favoriete spelers zoals Antony, Bruno Fernandes of Martial kunnen gewoon achterop worden gezet! We zijn daarnaast wel erg benieuwd welke grote spelers aankomend seizoen worden aangeschaft. Volg ons via de Sociale kanalen zoals Facebook om als eerste op de hoogte te zijn.

adidas Manchester United Shirt Thuis Kids 2023-24

Hier is dan het rode shirt voor de thuiswedstrijden. De club speelt als sinds de oprichting in het rood en daarom is stadion Old Trafford overal gekleurd in het rood. De komende 9 jaar zal adidas gewoon op de kleding pronken. Het Duitse merk heeft een contract voor een x aantal jaar getekend. In welke competities gaan we het adidas Manchester United shirt thuis kids 2023-24 zien? Denk aan de Barclays Premier League, FA cup, Europa en League cup. In Europa gaan we maar afwachten hoe het allemaal gaat lopen.

Manchester United have always stood up again and bounced back; it’s just in the DNA. – Ole Gunnar Solskjaer

Deze is dus ontworpen door adidas. We gaan het hieronder zo nog even over hebben. Het MUFC logo op de linkerborst zoals je mag verwachten. Hier kan je gelijk checken of het een officieel voetbalshirt is. Een aantal terugkerende accenten zoals adidas strepen en de logo’s in de cijfers bij een bedrukking. adidas geeft deze, net als al adidas voetbalkleding mesh-panelen mee. Het vocht wordt afgevoerd naar de buitenste lagen met de technologie die Clima-cool wordt genoemd. Ga dus lekker sporten of chillen in de nieuwste kleding.

Manchester United Sponsor en adidas

adidasManchester United FC heeft sinds het seizoen 2014-2015 een megadeal gesloten met adidas. adidas wil het aandeel van Nike zo klein mogelijk maken waardoor miljoenen deals ontstaan bij nieuwe voetbalclubs. Je herkent de clubtenues dus aan adidas accenten. Wat kost het adidas dan om op de kleding te zien zijn? Een bedrag van 95 miljoen is hier mee gemoeid. Naast MUFC zijn bijvoorbeeld ook Juventus en Chelsea overstag gegaan om miljoenen op te pikken.

Impossible is nothing – adidas football

De nieuwe producent; General Motors is sinds 2014-2015 de sponsor van de club. We zien op het voetbalshirt TeamViewer maar op trainingskleding Chevrolet. Deze partij betaalt daarvoor 70 miljoen euro per seizoen. De komende 5 seizoenen zal het bedrag niet veranderen dus reken maar uit. General Motors heeft ervoor gekozen om haar merk Chevrolet te promoten. We proberen je hier een klein inkijkje te geven in een wereldclub. Een bezoek brengen aan MUFC behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Wil je hier meer over weten? Mail ons via info@voetbalshirtsdirect.nl.

Manchester United Shop

Als het nieuwe seizoen begint is onze Manchester United shop weer lekker gevuld. Daar hoort natuurlijk ook een thuisshirt bij. In de loop van het seizoen komen daar alle tenues bij. en eventueel fan artikelen zoals een MUFC sjaal of dekbedovertrek. De volledige tenues kan je zelf compleet maken met de bijbehorende voetbalbroekjes en voetbalkousen. Zoek je nou toch nog iets meer? Ga eens voor voetbal trainingspakken welke elk jaar opnieuw uitkomen. Genoeg keuze voor de echte club fans. We wensen je alvast veel plezier met de artikelen. Zoek je een bijzondere variant als je vaak FIFA speelt met vrienden? We hebben ook een Manchester United shirt Luipaard FIFA19.

  • Officieel artikel uit de MUFC Shop
  • Premier League, Bekers en Europa
  • adidas AEROREADY technologie
  • Sponsor: TeamViewer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *