adidas Manchester United Shirt Thuis Dames 2023-24

adidas manchester united shirt thuis dames 2023-24Hieronder kan je direct het adidas Manchester United shirt thuis dames 2023-24 kopen. Zoals je kunt zien heeft deze een unieke vorm voor vrouwen. Deze is verder gemaakt van 100% polyester en in deze variant een standaard pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Maten: xsmall tot xlarge
  • Sponsor: TeamViewer

Een ontwerp door adidas met daarnaast ook de trainingskleding die iets eerder op de markt is gekomen. Hier hebben we er 1 met een vrouwelijke pasvorm. Te zien in de damescompetitie maar dit is de normale variant met een iets andere pasvorm. Je kunt hier ook direct het Manchester United shirt bestellen. We wensen je veel plezier met de kleding voor meiden en vrouwen. Zoek je iets voor de kleinste fans? Kies dan het adidas Manchester United tenue minikit baby 2023-24.

Pubquiz vraag lastig: welke prijs heeft Man U betaald voor Casemiro?

Je kunt bij ons het Manchester United damesshirt 2023/24 bestellen. Deze is met de AEROREADY technologie ontworpen voor een fris en droog gevoel. Je kunt er dus lekker in chillen maar ook in sporten. Verder kan je bij deze ook het adidas Manchester United broekje thuis wit 2023-24. Zo kan je zelf een compleet thuistenue creëren. Kortom een origineel damesshirt met een hoogwaardige kwaliteit.

adidas Manchester United Shirt Thuis Dames 2023-24

Je ziet als eerste op de shirts het club logo op de rechterborst. Ook adidas zie je op het shirt maar ook andere kleding terugkomen. De kleding kan natuurlijk ook weer worden bedrukt met je favo speler of eigen naam en nummer. Denk aan spelers als Rashford, Bruno of Antony om er even 3 te noemen. We hopen wel op een beter seizoen van Antony want dit was matig. Je kunt morgen al rondlopen in het thuisshirt met een vrouwelijke pasvorm. We wensen je veel plezier met het prachtige nieuwe voetbalshirt. Een mooi voetbalseizoen gewenst die vooral via Viaplay te volgen zal zijn.

  • Club: Red Devils
  • Kledingmerk: adidas
  • AEROREADY technologie
  • Hoofdsponsor: Team Viewer
  • Voor: dames, meiden en vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *