adidas Manchester United Tenue Minikit Baby 2023-24

adidas manchester united tenue minikit baby 2023-24In de shop kan je het adidas Manchester United tenue minikit baby 2023-24 kopen. Met een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester. In het truitje drukknopen om die kleine nog makkelijker aan te kleden. Verder heeft deze een koord in de short.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Truitje met broekje
  • AEROREADY technologie

Je kunt nu een minikit bestellen voor de kleinste fans. Zoals je ziet zitten bij de kleinste geen sokjes helaas. Deze kan ook met een mini trainingspak compleet worden gemaakt. Je kleine kan hier lekker in rond struinen of gewoon lekker in chillen. Het is ook mogelijk om deze te bedrukken maar daar zo meer over. Je kunt deze bestellen vanaf maat 68cm maten tot 116 cm beschikbaar. Hier kan je ook direct als long sleeve een adidas Manchester United shirt lange mouwen 2023-24 bestellen.

Pubquiz vraag moeilijk: 15 NL spelers hebben bij de club gezeten, noem er 10 🙂

Een lastige vraag maar je kan dit jaar natuurlijk meerekenen. Het is sportgigant adidas weer gelukt om de kleding op de markt te brengen. Ze hebben niet gefaald met een mooie kleur rood en vooral de kwaliteit lees je ervanaf. Je zit dus wel goed met de voetbalkleding van de club. Het thuistenue zal voor dit jaar ook te zien zijn tijdens de League Cup, Premier League, Champions League en de FA Cup. We hopen dat Ten Hag mooie dingen gaat neerzetten bij de club. Je kunt hier ook het adidas Manchester United tenue uit minikit 2023-24 bestellen.

adidas Manchester United Tenue Minikit Baby 2023-24

Je kunt ook een los shirt thuis, voetbalbroekje of kousen los bestellen. Daarnaast is het mogelijk om het adidas Manchester United broekje thuis wit 2023-24 los te bestellen. Het scheelt een hoop geld maar dan heb je ook alleen maar een short. Deze maar ook een minitenue wordt binnen 2 werkdagen thuisgestuurd. De opvallende normale kleur wordt dus afgewisseld door zwarte accenten. Je ziet ook de standaard logo’s zoals het adidas Manchester United FC logo op de borst. In het midden staat TeamViewer. Je kunt dus dit seizoen al baby’s zien rondkruipen in het rode tenue. Kies namen als Rashford, Casemiro of Bruno achterop het shirt.

  • Manchester United Football Club
  • Barclays Premier League & Champions League
  • adidas AEROREADY technologie
  • Babykits en minikits
  • 100% gerecycled polyester
  • Standaard pasvorm met drukknopen
  • Totaaloverzicht: Manchester United

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *