adidas Manchester United Tenue Uit Minikit 2023-24

adidas manchester united tenue uit minikit 2023-24Je kunt vanaf 3 maanden een adidas Manchester United tenue uit minikit 2023-24 bestellen? Heerlijk om op deze manier wedstrijden te volgen voor je jongste kinderen. Wat vind je van deze kleurensamenstelling?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • AEROREADY technologie
  • Sponsor: TeamViewer

Je kunt de hele selectie als bedrukking op je tenue krijgen. Deze kan je dragen naar de training of wanneer de kleine gaat rondlopen. Een ideale aanvulling op je collectie en een volle kast. adidas heeft altijd een grote vinger in de pap en dat zie je ook wel aan het logo en de strepen. Een unieke minikit door de kleuren maar ook omdat je deze met Rashford, Casemiro of Bruno Fernandes achterop kan krijgen.

Een minikit van United is ontworpen met standaard pasvorm en 100% polyester

De jongste fans kunnen nu naar de training of rondlopen in dit tenuetje. Deze heeft drukknopen in het truitje en een koord in het short. Kinderen vanaf 1 jaar zitten niet echt in het stadion maar sommige zitten al op voetbal. Ideaal om deze dan aan te schaffen. We gaan deze zien tijdens de uitwedstrijden van de Premier & Champions League. Daarnaast speelt de club ook in de League Cup en FA Cup. We hopen dat Ten Hag het goed gaat doen. Bestel hier ook een los adidas Manchester United shirt groen kids 2023-24.

adidas Manchester United Tenue Uit Minikit 2023-24

Een minikit meteen unieke groene en witte kleur. Deze kleur wordt afgewisseld door logo’s en veel meer gekkigheid. Je vindt deze bekende logo’s waar ze altijd staan en ook hoofdsponsor. Een officieel product voor jong en oud. We hopen dan ook op een geweldig voetbalseizoen. Gaan ze een prijs winnen? Vorig seizoen hebben ze de League cup gewonnen. Deze is gemaakt met de AEROREADY tech. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Je kunt een tal van kleding bij ons bestellen. Je kunt hier ook het adidas Manchester United uittenue groen 2023-24 bestellen.

  • Manchester United Football Club
  • Voor de uitwedstrijden
  • Competities: Premier League, CL en Cups
  • adidas AEROREADY voetbalkleding
  • 100% polyester | standaard pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *