adidas Manchester United Shirt Groen Sleeve 2023-24

adidas manchester united shirt groen sleeve 2023-24

Hier het adidas Manchester United shirt groen sleeve 2023-24 in de winkel. Een voetbalshirt met lange mouwen is lekker tijdens de koude trainingen. Ook lekker om dit unieke voetbalshirt gewoon dagelijks te dragen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senioren maten
  • adidas voetbalkleding

Deze zal dit seizoen te zien zijn tijdens de Champions League, League Cup en de FA Cup. Uiteraard wel in de uitwedstrijden. Een voetbalshirt met lange mouwen is beschikbaar in de maten S t/m XXL. Je kunt natuurlijk ook Garnacho, Rashford, Antony, Mount of Bruno Fernades, Lisandro Martínez of Casemiro achterop krijgen. Hier ook het oudere Manchester United trainingspak rood zwart 2020-21. voorzien van een zeer opvallend design.

Deze is ontworpen en gemaakt in samenspraak met sportgigant adidas. De 5de keer na sportgigant Nike. Door adidas ben je dus verzekerd van een hoogstaande kwaliteit. Zoals te zien op het plaatje hierboven, zijn de kleuren erg opvallend. Het unieke aan het groen met wit maakt het voetbalshirt wel af. Je kunt het haten of liefde geven maar het blijft een uniek voetbalshirt. Ga hier ook voor het adidas Manchester United shirt uit vrouwen 2023-24.

adidas Manchester United Shirt Groen Sleeve 2023-24

We gaan deze weer zien zijn in de Champions & Premier League. Daarnaast ook tijdens de FA en League cup. Op het rechterborst het adidas logo en aan beide kanten de witte adidas strepen. Zoals vaker terug komt bij adidas zijn er aan weerszijden van het shirt strepen zichtbaar, wat het design ten goede komt. Het materiaal voor het voetbalshirt wordt AEROREADY genoemd. Dit materiaal zorgt ervoor dat het vocht tijdens het sporten naar de buitenste lagen van het broekje wordt gevoerd. Hierdoor blijft deze dus altijd droog en comfortabel aanvoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *