adidas Manchester United Shirt Uit Vrouwen 2023-24

adidas manchester united shirt uit vrouwen 2023-24In de winkel kan je het adidas Manchester United United shirt uit vrouwen 2023-24. Op de afbeelding zie je de vrouwelijke pasvorm. Ook kan je deze in 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL bestellen. Maak je klaar voor een nieuw seizoen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • adidas AEROREADY technologie
  • TeamViewer hoofdsponsor

Je kunt deze ideaal dragen naar de training of wanneer je gaat chillen. Deze is ontworpen van 100% polyester met een fris design. We gaan deze dan ook zien in de Champions League, Premier League en diverse bekers. Een design geïnspireerd door de periode 1990-1992. Een legendarisch team waar de prijzen zich maar bleven opstapelen. Je kunt via de button direct naar het Manchester United uitshirt dames of alle andere items in onze winkel. Kies hier bijvoorbeeld ook de adidas Manchester United voetbalsokken uit groen 2023-24.

De club gaat volgend jaar ver komen in de CL en gaan zeker de Premier League winnen – VSD

Wat is een kenmerk van dit shirt? In ieder geval de geometrische vormen. Daarnaast zijn de kleuren toch wel fantastisch. De ene vindt dit niks maar een ander gaat echt voor de collectors item. Je kunt deze daarnaast ook nog laten bedrukken met naam en nummer. Een shirt met een ronde hals maar de vrouwelijke pasvorm is gelukkig ook aanwezig. De adidas-stripes zijn het kenmerk van adidas naast de technologie met naam: AEROREADY. Het is hetzelfde als de clima-cool van voorheen. Bestel hier ook direct het adidas Manchester United shirt uit groen 2023-24.

adidas Manchester United Shirt Uit Vrouwen 2023-24

In het midden staat TeamViewer. Dat is de afgelopen jaren nog wel eens veranderd. Je ziet op het shirt dan ook de bekende logo’s van zowel de club als kledingmerk. Maak deze dan helemaal af met een badge op de schouder. Koop bij ons ook het bijpassende adidas Manchester United voetbalbroekje uit zwart 2023-24. Je bent dan helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Het Duitse sportmerk zorgt voor fijne kleding met slimfit design. Een Manchester United voetbalshirt uit met naam? Kies dan voor Rashford, Bruno of Casemiro.

  • Manchester United Football Club
  • adidas kleding vrouwen
  • 100% polyester en damespasvorm
  • Bedrukking mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *