Puma Borussia Dortmund Voetbalsokken Thuis 2023-24

puma borussia dortmund voetbalsokken thuis 2023-24Je kunt hier de Puma Borussia Dortmund voetbalsokken thuis 2023-24 kopen. Deze hangen in onze winkel en in de fanshop naast het Signal Iduna stadion. De kousen zijn ontworpen met een linker en rechtersok voor een perfecte pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Puma Dry-Cell kleding
  • Lniker en rechtersok

De kleuren vallen altijd wel op met het 09 logo aan de voorkant en een zwart Puma logo onderaan. Het is een populair item vooral door de prijs. Bestel je een compleet thuistenue, dan krijg je deze zo goed als gratis. Deze hebben een extra stevige ondergrond voor grip in de voetbalschoenen. Als je een Borussia Dortmund tenue minikit baby 2023-2024 zijn de sokken vrijwel gratis.

Wil je een compleet thuistenue van de club? Je kunt hier ook het Puma Borussia Dortmund broekje thuis 2023-2024 erbij bestellen. We hopen op een mooi seizoen voetbal. Vorig seizoen heeft toch een beetje een nare nasmaak gegeven. Je kunt deze ideaal dragen op de bank of als je gaat voetballen. Ze hebben een geweldige pasvorm en je gaat helemaal lekker met deze.

Puma Borussia Dortmund Voetbalsokken Thuis 2023-24

Het zijn geweldige sokken en lijken op de kousen van een paar seizoenen geleden. Een verandering is de felle gele kleur die deze nu heeft. Daarnaast zie je de zwarte banen die 1 geheel vormen voor het thuistenue. Puma heeft er wel extra aandacht aanbesteed. Zo is deze Dry-cell ontworpen en ook de sokken voelen dus lekker aan na het sporten. Je kunt hier trouwens ook een Puma Borussia Dortmund shirt thuis kids 2023-24 erbij bestellen. Ideaal om cadeau te doen wegens de lage prijs.

  • BVB voetbalkleding
  • Puma Dry-cell
  • Stevig vernieuwde zool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *