Suriname Thuisshirt 2015-2016

suriname thuisshirt 2015-2016Het Suriname thuisshirt 2015-2016 is weer verkrijgbaar in onze Suriname voetbalshop dus klik snel door naar de onderstaande aanbieders! Net zoals het Suriname uitshirt 2015-2016 is dit shirt erg populair.

direct bestellen vsd

Beschikbaar in: Kids, junior en senior
Outlet voetbalshirts
Morgen in huis
Gratis thuisbezorgd!
Suriname artikelen

Een van de redenen hiervoor is het feit dat de artikelen van Suriname voorheen niet te verkrijgen waren. Vanaf dit jaar is dit wel het geval en het omvat dus ook een exclusieve lijn van het land.

Suriname Thuisshirt 2015-2016

Het Suriname thuisshirt 2015-2016 is ontworpen door het Nederlandse merk Klupp. Het logo van dit merk dat het voetbalshirt heeft ontworpen en heeft geproduceerd is zichtbaar op de rechter borst. Natuurlijk vinden we het logo van de Surinaamse voetbalbond aan de andere kant op de borst. Zoals op de afbeelding hierboven is te zien, is het shirt ontworpen in een helder witte uitvoering, gecombineerd met de kleuren van Suriname. Een van de dingen dat het thuisshirt zo speciaal maakt zijn sterren die als watermerk in het shirt gegraveerd staan. Daarnaast is het shirt voorzien van een comfortabele groene kraag met rode accenten erin verwerkt.

De kleuren van de vlag van Suriname zijn tevens verwerkt in de uiteinden van de mouwen. Dit geeft het voetbalshirt een mooi extra karakter mee. Om het jou als Suriname supporter makkelijk te maken hebben we hierboven alle Nederlandse aanbieders van het shirt opgesomd met de bijbehorende prijzen erbij. Je kunt dus in een oogopslag zien waar je het artikel kunt aanschaffen. Maak dus vandaag nog je Suriname Tenue compleet met het nieuwe Suriname thuisshirt 2015-2016!

Suriname Thuisshirt 2016

Het nieuwe thuisshirt 2016 is ontworpen in de stijl van Suriname met de schitterende kleuren van het land. Zoals te zien is het voetbalshirt uitgekomen met een schitterend design. Het shirt zal natuurlijk te zien zijn in het André Kamperveenstadion en zal coach Dean Gorré er alles aan doen op met het elftal de kwalificatie voor het WK voetbal 2018 te behalen. Hieronder vindt je alle aanbieders van het nieuwe Suriname thuisshirt 2015-2016 dus klik snel door en zorg ervoor dat je jou team in de bijpassende kleding kunt aanmoedigen.

  • Suriname Voetbalshop
  • Seizoen 2015-2016
  • Nationaal elftal shirt
  • Klupp
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *