adidas Real Madrid Uittenue 2022-2023

adidas real madrid uittenue 2022-2023Zoek je nog kleding voor de training of naar de sportschool? Kies dan het adidas Real Madrid uittenue 2022-2023. Vind je dit toch te duur dan kan je ook een los uitshirt bestellen. Nog te duur? Kies dan een los voetbalbroekje of kousen. Wat vind je van het adidas tenue voor de uitwedstrijden?

direct bestellen vsd

Shop direct bij Unisportstore
Maten: X-S tm 3XL
Kleuren: blauw met goud

Ben je eruit en kies je voor het nieuwe tenue in het blauw/grijs met zwart accenten? Wij hebben het internet afgezocht en zijn uitgekomen bij Unisportstore.nl! Een voordeel van deze aanbieder is dat je de sokken vrijwel gratis krijgt als je het tenue als bundel besteld. Uiteraard een populair tenue van een geweldige club en we zullen de kleding dus ook wereldwijd gaan zien. Kies ook eens een los adidas Real Madrid blauw uitshirt 2021-2022.

Complete officiële Real Madrid tenues bestaande uit het uitshirt, voetbalbroekje en kousen

De prestaties van de club zijn niet stilletjes voorbij gegaan. We genieten keer op keer van de sterren uit het team. We gaan het tenue dus zien tijdens de uitwedstrijden van RMFC. Na het opvallende tenue van het seizoen 2016/2017 welke compleet paars was, heeft de club afgelopen seizoen nog gekozen voor een donker tenue. De kleuren veranderen dus ieder seizoen. Te zien in de uitwedstrijden van de competitie van Spanje en ook snel op tv zien tijdens de Champions League. Real Madrid is recordhouder als het gaat om winst in de Champions League. De nieuwe coach, wie het ook mag worden, zal met het team wederom proberen de Champions League te winnen.

adidas Real Madrid Uittenue 2022-2023

Een vraag die we kregen: is het Real Madrid uit tenue 2022/23 nou zo bijzonder? Qua design eigenlijk helemaal niet. Ontworpen door de Duitse sportgigant adidas die het complete tenue heeft geproduceerd. Zoals gezegd is er voor gekozen een tenue te ontwerpen met voornamelijk tinten die we kennen van de club. Het uitshirt heeft, zoals ieder seizoen Emirates Fly Better op de voorkant staan als sponsor. Verder zijn de bekende adidas strepen terug te vinden onder de schouder van het voetbalshirt. Geef ze eens ongelijk om adidas eens lekker te promoten. Het shirt heeft witte accenten wat net dat beetje design meegeeft waar een typisch shirt naar snakt.

https://gph.is/2ohkWVF

Het Real Madrid uit tenue is tevens uitgekomen met een speciaal adidas materiaal erin verwerkt. Door dit materiaal (of deze techniek) voert de kleding vocht van het sporten af naar de buitenste lagen. Wanneer je dus begint te transpireren zul je geen nat of klam gevoel hebben. Verder zijn de uitkousen ontworpen met een ergonomisch design waardoor deze een perfecte pasvorm hebben. Het bekende clublogo is op de borst van het uitshirt te vinden, samen met het adidas logo. Deze is samengesteld als geheel dus wacht niet langer en ga voor deze gekkigheid. Maak dus vandaag nog je voetbalkleding collectie compleet en begin het seizoen als echte Real fan. Bekijk naast het adidas Real Madrid uittenue 2022-2023 ook het adidas Real Madrid zwart goud trainingspak 2019-2020 voor een volle kast!

  • Competities: Primera Division, Champions League en Copa
  • Officieel Real Madrid shop artikel
  • adidas Climacool technologie
  • Welke prijs gaat Real dit seizoen pakken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *