Nike Liverpool Europees Tenue 2022-2023

nike liverpool europees tenue 2022-2023Hier een Nike Liverpool Europees tenue 2022-2023 kopen. We zijn benieuwd naar de wedstrijden in de Champions League. Je kunt deze bedrukken met Virgil, Salah of Gakpo. Laat maar weten wat je van het tenue vindt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nike Dri-FIT kleding
  • Bedrukking mogelijk

Deze is weer populair door de wedstrijden op het hoogste niveau. Je kunt deze bedrukken voor het nieuwe seizoen of ga er nu nog even voor zitten. In Nederland zijn we dan ook benieuwd hoe Gakpo het gaat doen. Zoek je een iets kleinere maat? Ga dan langs het Nike Liverpool 3de tenue groen 2022-2023.

Deze is ontworpen in de groene kleuren met rode accenten. Een combi die we niet vaak zien. Deze is dan ontworpen in samenspraak met het kledingmerk en de club. Beide logo’s zijn weer aanwezig en is deze voorzien van de Dri-FIT technologie. Je kunt daarnaast ook een tal van andere kleding bestelling. Teveel kleding? Kies dan een los Nike Liverpool 3rd shirt groen 2022-2023.

Nike Liverpool Europees Tenue 2022-2023

Deze zien we denk in niet tijdens de thuiswedstrijden op Anfield. Je ziet op de 3 artikelen de bekende logo’s. Ze hebben een normale pasvorm en verder is deze ergonomisch ontworpen. Je hebt nu dus een tenue voor jong en oud gemaakt van 100% polyester. Naast de technologie heeft deze ook de Mesh-panelen voor een comfortabel en fris gevoel. Je kunt dus lekker gaan trainen of sporten. Het vocht wordt naar de buitenste lagen afgevoerd en maakt het tenue ideaal ook tijdens warme dagen. We zijn benieuwd wat jij van het 3th tenue vindt.

  • Liverpool voetbalkleding
  • 3rd voetbalshirt, broekje en kousen
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Champions League wedstrijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *