SSC Napoli Voetbalsokken Thuis Blauw 2022-23

ssc napoli voetbalsokken thuis blauw 2022-23Koop hier de SSC Napoli voetbalsokken thuis blauw 2022-23 in onze store. Een uniek ontwerp door een kledingmerk die we nog niet kennen en wel EA7. Je ziet deze in de Champions League en Serie A.

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Kleuren blauw met wit
  • Beschikbaar in: junior, senior en kids
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00!

Je kunt het tenue in zijn totaliteit krijgen door alle 3 de items te bestellen. De kousen zijn een perfecte aanvulling om mee te beginnen. De prachtige lichtblauwe kousen zien we in de Serie A en de Champions League. Sowieso tijdens de thuiswedstrijden van Napoli zien we deze. Je kunt ook eens langs een Napoli voetbalbroekje thuis wit 2022-23.

Dries Mertens is de ster van Napoli die ze zeker gaan missen.

De voetbalkleding van de club is ontwikkeld door het kledingmerk Emporio Armani. Door dit zeer bekende merk hoeft je je dus geen zorgen te maken, of te twijfelen over de kwaliteit van de kousen. Ze hebben een mooie opvallende lichtblauwe basiskleur, afgewisseld met lichte accenten. Aan de bovenkant van de kousen is een rand met verticale strepen te zien. Verder vinden we op de schenen een donkere rand met erin het clublogo. Je kunt deze ideaal combineren met het Kappa Napoli trainingspak blauw 2020-2021 voor een volle kledingkast.

SSC Napoli Voetbalsokken Thuis Blauw 2022-23

De voetbalsokken zijn gemaakt met een ergonomisch voetbed. Dit zorgt ervoor dat de voetbalkousen een mooie fit heeft voor ieder persoon die ze aantrekt. Het paar sokken is gemaakt van een stof dat er voor zorgt dat vocht tijdens het transpireren afgevoerd wordt naar de buitenste lagen. Hierdoor voelen ze dus altijd lekker droog aan op de huid. Je kunt dus lekker gaan sporten of trainen met deze bazen sokken. Bekijk nu ook het Napoli trainingspak wit zwart 2019-2020 om lekker aan je collectie te werken.

  • Kledingmerk: Kappa
  • Vocht afvoerend materiaal
  • Linker en rechtersok als pasvorm
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *