Napoli Trainingspak Wit Zwart 2019-2020

napoli trainingspak wit zwart 2019-2020Koop hier het Napoli trainingspak wit zwart 2019-2020. Het is de Kappa variant die nog net beschikbaar is bij aanbieder Voetbalshop. Je kunt deze krijgen in de maten kinderen, heren en vrouwen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinderen, senioren
  • Kappa trainingskleding
  • Trainingsjack & trainingsbroek

Kappa trainingspakken van SSC Napoli zijn te verkrijgen in 3 kleuren varianten. Hier zien we dan de witte met zwarte broek maar deze is ook in het lichtblauw en donkerblauw te krijgen. Je ziet de trainingspakken naast elkaar staan als je op de button hierboven klikt. Laat je niet gek maken op de training met de nieuwste pakken van de top club uit Italia. We hebben ook het Emporio Armani Napoli trainingspak 2023-2024.

Chucky heeft een goede keus gemaakt om naar SSC Napoli te gaan

Als je deze besteld dan kan je ook een losse broek en jasje bestellen. Ben je bijvoorbeeld wat langer dan is een xl broek bijvoorbeeld de beste combi bij een L jasje. Je kunt ook een lichtere presentatiepak bestellen met het Kappa Napoli trainingspak blauw 2020-2021.

Napoli Trainingspak Wit Zwart 2019-2020

Voetbal trainingspakken van SSC Napoli gaan we zien in de Serie A, Coppa Italia en Europa. Je krijgt het trainingspak met de standaard logo’s van het kledingmerk en hoofdsponsors. In Italië zijn ze fan van sponsoren op de presentatie en joggingspakken. Trainingspakken in de shop zijn er voor kinder, junior, heren, mannen en vrouwen. Kappa voetbalkleding is voorzien van een strak en slimfitte pasvorm. Bestaande uit een trainingsjack en trainingsbroek met ideale pasvorm. Ben je rond de 2 meter dan is een L voldoende voor het jack en XL voor de trainingsbroek.

  • Napoli voetbalkleding
  • In: Serie A, Coppa Italia en Europa
  • Voor: kinder, junior, heren, mannen en vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *