Nike Liverpool 3rd Shirt Groen 2022-2023

nike liverpool 3rd shirt groen 2022-2023Een klassiek design voor het Nike Liverpool 3rd shirt groen 2022-2023. Je kunt deze niet echt vergelijken met het thuisshirt in het rood van dit jaar. We gaan deze zien in de Premier League en Europa. Shop het shirt direct bij Unisportstore.nl.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kids, dames, junior en senior
  • Nike voetbalkleding

Waar zullen we de club treffen volgend seizoen? Sowieso in de Champions League! Doordat het Europese toneel behaald is, hoort daar uiteraard een derde voetbalshirt bij. Ik heb al zin in de Europese wedstrijden op dinsdag en woensdag. De kleding is vanwege promotionele redenen en wanneer het shirt van de tegenstander teveel op een van de Liverpool tenues lijkt.

Waar ga jij de Europese wedstrijden van LFC bekijken dit seizoen?

Het 3e shirt wordt gesponsord, ook dit jaar weer door Standard Chartered. Zoals op de afbeelding hierboven te zien is, is het shirt ontwikkeld met een unieke basiskleur. Ter afwisseling zitten er op het 3de shirt een aantal witte accenten. Anfield zal dus niet alleen rood kleuren wanneer de fans in grote getale aanwezig zijn voor het aanmoedigen van de club in Europa. Kies hier ook eens voor het Nike Liverpool thuisshirt rood 2022-2023.

Nike Liverpool 3rd Shirt Groen 2022-2023

In Nederland is Nike een bekent merk. Nu zijn de shirts van Liverpool ontworpen door dit merk. Als we kijken naar de klassieke kraag van het shirt is deze degelijk. Op de linker borst vinden we het clublogo en op de rechterborst het Nike swoosh logo. Het voetbalshirt is ontwikkeld door Nike met een lekker ademende stof. Doordat deze technologie hierin verweven zit, zal het derde shirt niet plakkerig gaan aanvoelen. Je kunt ook direct voor het Nike Liverpool 3de tenue groen 2022-2023 gaan.

Bij ons in de fanshop vind je alle nieuwe artikelen van de club. Zo hebben we de nieuwe shirts, voetbal trainingspakken en de gehele tenues. Zo hebben we het nieuwe Liverpool 3e tenue welke in de top 10 van best verkochte artikelen staat. Om je een beetje te helpen met het aanschaffen van de LFC voetbalkleding naar wens, hebben we bij alle producten de aanbieders van Nederland bij elkaar opgesomd, inclusief de bijbehorende prijzen. Hierdoor zie je gelijk in een oogopslag waar het artikel voor de mooiste prijs te verkrijgen is. Het enige dat u dus maar hoeft te doen is door de klikken.

  • Nike Dri-FIT
  • Premier League
  • Europees shirt
  • Firmino, Virgil, Salah
  • Sponsor: Standard Chartered

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *