Nike Inter Milan Tenue Thuis Kids 2022-23

nike inter milan tenue thuis kids 2022-23Scoor hier het Nike Inter Milan tenue thuis kids 2022-23. Ga je met je kind naar Stadio Giuseppe Meazza? Deze mag dan niet ontbreken. Kies je voor het thuisshirt, voetbalshort en kousen dan heb je dus een compleet voetbaltenue. Pirelli pronkt weer in het midden voor de wedstrijden in de Champions League, Serie A en Coppa Italia. FC Internazionale Milano wil weer zo snel mogelijk naar de Europese top. Wat vind je van het complete tenue?

y

direct bestellen vsd

Internazionale is opgericht door rebellen. Een verleden waar je u tegen zegt maar daar komen we straks op terug. Zoek je een tenue voor de kleinere onder ons? Klik dan op het Nike Inter Milan thuistenue minikit baby 2022-23 voor de jongste fans. Je kunt alles van de club weer krijgen nu ze zich weer in de top van Europa mengen.

  • Nike voetbalkleding
  • Je shopt bij Voetbalshop.nl
  • In: heren, vrouwen, mini’s en kids
  • Inter Milan artikelen

Nike is al jaren de kledingsponsor maar nu zonder hoofdsponsor Pirelli. Het is nu Digitalbits. Lucht en nacht zijn de kernwoorden van de kleurencombinatie. In 2008 heeft de club tijdelijk in een ander shirt gespeeld voor het 100 jarig bestaan. We weten zeker dat Nike tot 2020 de wedstrijdkleding en trainingskleding zal ontwerpen. Zal Nike verlengen of zwichten ze voor het adidas geld in de toekomst? Shop snel de Internazionale voetbalkleding zoals thuisshirts, tenues en voetbal trainingspakken. Nerazzurri zoals ze worden genoemd hopen we binnenkort terug te vinden aan de top.

Nike Inter Milan Tenue Thuis Kids 2022-23

Internazionale heeft de thuistenues voor kinderen maar ook voor de jonge fans. Je kunt ook een los thuisshirt, uitshirt of 3e shirt bestellen. De zwarte/blauwe banen lopen aan de voorkant van het thuisshirt. Aan de achterkant is deze compleet donker zodat je op een duidelijke manier je voetbalshirt kan bedrukken. De mouwen en schouders ook compleet zwart net zoals het voetbalbroekje en kousen. 10 kampioenschappen staat voor een ster en de club heeft er inmiddels 18. We hebben in de shop daarnaast ook vlaggen, sjaals en meer merchandise. Dit is een geweldige club die probeert aansluiting te vinden bij de top van de Serie A. De zwart blauwe thuistenues gaan we om de week zien in Stadio Giuseppe Meazza. Kies ook een los Nike Inter Milan 3de shirt kids 2022-23.

  • Voetbalclub: Internazionale
  • Clubkleuren: blauw zwart
  • Stadion: Stadio Giuseppe Meazza
  • Inter Milan tenue kids outlet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *