Goedkope Gele Nike Voetbalschoenen met Sok

goedkope gele nike voetbalschoenen met sokKoop bij ons de goedkope Nike voetbalschoenen met sok. Ze worden niet alleen gebruikt bij voetbal maar ook grassporten zoals voetbal en rugby. FG in de naam wil zeggen dat de schoenen speciaal zijn ontwikkeld voor natuurlijke ondergronden en natte grasvelden. Nike New Lights pack in het geel met wit.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl

Een 2-tal andere voetbalschoenen uit deze lijn zijn Nike Mercurials en Tiempo. De CR7 Nike lijn heeft de naam “Nike Under The Radar pack” meegekregen. Je ziet ook hier de nieuwe technologieën. Waarom noemen we het de goedkope Nike voetbalschoenen met sok? Ze kosten maar een paar tientjes als je voor de academy variant gaat. De grootste voorsprong ten opzichte van de andere Nike voetbalschoenen zijn de pasvormen en traction. Ga ook eens langs bij de Nike Voetbalschoenen New Lights blauw geel en maak de beste keus voor jou.

Nike Voetbalschoenen geschikt voor natuurlijke ondergronden

Deze Phantom Visions zijn echt boots voor de toekomst. Een aantal wereldspelers die de Nike hoge voetbalschoenen dragen zijn Ronaldo en Hazard. Uiteraard maakt het niet uit waar je in het veld bent gepositioneerd. Je kunt zowel als verdediger of aanvaller deze schoenen dragen. Flyknit in de voetbalschoenen zorgen voor flexibiliteit en het voelt alsof je een sok draagt. De sportschoenen zijn in twintig varianten bij onderstaande aanbieders te verkrijgen.

Goedkope Nike Voetbalschoenen met Sok

Nike Hoge voetbalschoenen vallen direct op door de mooie kleurencombinatie. De tong van de voetbalschoen sn één geheel geworden. De bovenkant van de Phantoms zijn bedekt met een ACC silicone coating. Een coating samen de geweven voorkant zorgen voor een perfect balgevoel en grip op de bal. De lange noppen in combinatie met de 3D structuur geven je extra houvast wanneer je een actie maakt. Hier heb je ook de Nike hoge voetbalschoenen.

  • Flyknit technologie
  • Cristiano Ronaldo Football boots
  • ACC silicone coating
  • Hoge voetbalschoenen

Je wordt vanzelf een opvallende verschijning met deze voetbalschoenen. We zagen de laatste tijd van fluor kleuren tot zwarte voetbalschoenen. Nu weer een keer lekker opvallende. Binnenkort weer naar de training? Wacht niet langer en bestel de schoenen bij Voetbalshop.nl. Je hebt ze dan morgen al in huis. We wensen je veel snelheid en prachtige voetbaldagen toe met deze Nike voetbalschoenen. Bekijk in de store ook een Nike sporttas team met wieltjes en Nike hardloopschoenen Lunarglide vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *