Anderlecht Voetbalbroekje Uit Wit 2019-2020

anderlecht voetbalbroekje uit wit 2019-2020Koop bij ons het Anderlecht voetbalbroekje uit wit 2019-2020 voor de training of voor vakantie. Joma heeft het al een tijdje overgenomen van adidas. Wat vind je van de voetbalkleding van Joma voor RSC Anderlecht?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Club: RSC Anderlecht
  • Kleuren: wit met paars
  • Joma voetbalkleding

Het RSC Anderlecht short is vooral een mooie aanvulling voor je voetbalkleding. Heb je bijvoorbeeld al een uitshirt in de kast dan kan je langzaam uitbouwen. Lekker toch om het gehele tenue te hebben en deze te dragen tijdens het sporten. We gaan het short zien buiten het eigen stadion en soms op televisie. Wat verwacht je van de uitwedstrijden dit seizoen? Altijd lastig maar met de komst van nieuwe sterren moet het lukken.

wat verwacht je van dit seizoen in de Jupiler Pro?

Het Anderlecht short is ontworpen en geproduceerd in samenspraak met Joma. Hierdoor ben je bij aanschaf dus verzekerd van een hoogstaande kwaliteit. De kleuren zijn wel weer zoals we gewend zijn. Soms willen ze nog wel eens voor een bijzondere kleurensamenstelling gaan. Aan weerszijde een aantal strepen voor een mooie extra dimensie. Toch nog iets goedkopers? Ga dan naar de Anderlecht voetbalsokken uit wit 2019-2020.

Anderlecht Voetbalbroekje Uit Wit 2019-2020

Wat wil het zeggen dat de kleding met een unieke technologie is ontworpen? Vocht wordt tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Dit zorgt voor een perfecte lichaamstemperatuur en voelt gewoon beter aan. Daarom zijn ze ook voorzien van mesh-panelen. Maak dus vandaag nog je Anderlecht uit tenue compleet met het broekje en je kan los op de pleintjes of op de voetbal. Wat vind jij van de wit paarse kleur in het tenue?

  • Voetbalseizoen 2019/2020
  • Uit voetbalbroekje
  • Kledingmerk: Joma
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *