Anderlecht Voetbalsokken Uit Wit 2019-2020

anderlecht voetbalsokken uit wit 2019-2020Koop bij ons de Anderlecht voetbalsokken uit wit 2019-2020 voor de uitwedstrijden. Ontworpen met een linker en rechter pasvorm om de voeten. Ga je voor een heel tenue dan krijg je de sokken nagenoeg gratis.

direct bestellen vsd

  • Ga hierboven direct naar Unisportstore
  • Club: RSC Anderlecht
  • Ster: Vincent Kompany
  • Kleuren: wit met paars

Ga je bijvoorbeeld in de winter trainen dan zijn de RSC Anderlecht kousen ideaal. Je blijft lekker warm en ze zitten lekker in de voetbalschoenen. Ben je op zoek naar een compleet uittenue dan is dit tevens de eerste stap. We gaan het tenue zien tijdens de uitwedstrijden van de club. Het is de vraag hoe het allemaal gaat lopen met zoveel nieuwelingen. Als we kijken naar het Joma RSC Anderlecht uitshirt wit 2019-2020 is deze ontworpen met dezelfde kleur.

Stelling: Anderlecht moet kampioen worden met zoveel goede aankopen

Anderlecht is zoals we inmiddels konden gokken aan het puzzelen met de selectie. Het is lastig om mee te blijven strijden in de Jupiler Pro League. Toch verwachten we een prima resultaat welke aan het eind pas echt telt. De kousen zijn ontworpen in samenwerking met Joma. We kennen het merk niet echt in de voetbalwereld. Joma voetbalkousen hebben al jaren een ideale pasvorm en zitcomfort.

Anderlecht Voetbalsokken Uit Wit 2019-2020

Als we kijken naar het voetbed van de kousen dan zijn deze ergonomisch ontworpen. Je hebt dus een perfecte fit voor ieder persoon. Daarnaast zitten ze ook nog is lekker in de voetbalschoen. Ook Joma heeft een technologie om geen natte kousen te krijgen. Deze technologie zorgt dat het vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof wordt afgevoerd. Je kunt de kousen ideaal combineren met het Anderlecht voetbalbroekje uit wit 2019-2020 en ga voor een compleet tenue.

  • Kledingmerk: Joma
  • Seizoen 2019/2020
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *