Nike Tottenham Hotspur Blauw Keepersshirt 2019-2020

nike tottenham hotspur blauw keepersshirt 2019-2020Koop bij ons het Nike Tottenham Hotspur blauw keepersshirt 2019-2020 met witte accenten. Deze is ook als korte mouwen variant te verkrijgen. Allemaal met een standaard pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike Dri-FIT kleding
  • Keeper: #1 Hugo Lloris
  • Lichtblauw met witte accenten

Je kunt het shirt vergelijken met de andere Nike keepersshirts van andere clubs? Het Spurs keepersshirt is lekker om aan te doen als je gaat trainen. We gaan hier shirt zien in de Premier League, cups en in de Champions League. Amerikaanse sportgigant Nike ontwerpt inmiddels al weer heel wat jaren de kleding. Op de afbeelding zie je al de paarse kleur afgewisseld met witte accenten. Ga los en kies het nieuwste shirt voor de keeper.

Spurs heeft nog een goede 2de keeper nodig achter Lloris

Tijdens de wedstrijden van Tottenham Hotspur F.C. gaan we genieten van dit shirt. Je kunt het shirt ook nog bestellen in andere varianten. We hebben gezien dat de afbeelding een turquoise keur met witte accenten heeft. Het logo van Nike in het wit en op de achterkant staat kan het shirt natuurlijk worden bedrukt. We hebben in de store ook het Tottenham Hotspur uitshirt blauw 2019-2020. Als laatste een ouder Nike Tottenham Hotpur thuisshirt 2019-2020. Ben jij een fan van Lloris of hoop je dat ze een andere keeper gaan kopen?

Nike Tottenham Hotspur Blauw Keepersshirt 2019-2020

Als we kijken naar het Nike Spurs shirt keeper lichtblauw 2019/20 dan is deze ergonomisch ontworpen. Een perfecte pasvorm voor ieder persoon met geweldige kleuren. Het materiaal waarmee het Tottenham Hotspur shirt keeper vervaardigd is, wordt Dri-FIT genoemd. Dit materiaal zorgt ervoor dat het vocht tijdens het transpireren wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van de stof. Je kunt zelf nog even helemaal los door bijpassende kousen en short te bestellen.

  • Tottenham Hotspur keeperskleding
  • Dri-FIT materiaal
  • Nike voetbalkleding
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *