adidas Predator Zwartpaars Own Your Football

adidas predator zwartpaars own your footballJe kunt hier de adidas Predator zwartpaars own your football voetbalschoenen kopen. Deze zijn geschikt voor grasvelden en iets hardere velden. Als je kijkt op de televisie, zie je Pogba deze units dragen. Kies ze hieronder direct bij aanbieder Voetbalshop.nl.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Natuurlijke grasvelden
 • Gedragen door Paul Pogba

Het gaat tegenwoordig om de acties aan de zijkant, beslissend zijn in de verdediging of de goal maken. Op zich niet anders dan vroeger maar in het hedendaagse voetbal zie je alles. Ben je nieuw bij een club dan zijn een aantal assists toch wel lekker. Deze adidas Predator Accuracy zal zorgen dat je op de been blijft als je snel verplaatst. Je bestelt ze hierboven direct bij Voetbalshop.nl. Ga ook eens langs de adidas Hoge Predator Edge voetbalschoenen Champions Code.

Ideale ondergrond: geschikt voor spelen op stevig en droog natuurgras.

We hebben het hierboven al kort gehad over balcontrole en balgevoel. Tijdens het voetballen snappen we allemaal dat het essentieel is. Maar is dat een reden om deze voetbalschoenen te kopen? Het is niet zo dat deze specifiek voor aanvallers is ofzo. Het kan natuurlijk zijn dat Pedri of Jude Bellingham je held is. Dan is de aanschaf misschien nog wel makkelijker. Kies hier de adidas Predator om de bal de kruising in te jagen of gewoon ontspannen de verdedigen.

adidas Predator Zwartpaars Own Your Football

De adidas Predator Accuracy heeft een zacht HybridTouch bovenwerk. Daarnaast zie je de High Definition Grip rubberen elementen op de voorvoet. Dit zorgt voor de grip zoals we hierboven hebben vermeld. Daarnaast kan je de bal eenvoudig bij de voet houden. Heerlijk dus als je op snelheid bent en de bal kleeft als het ware. Ook zie je de sokken fit zoals je eerder hebt gezien. Deze vormt zich naar de voet en geeft heel veel comfort. De juiste maat uitzoeken is wel van belang, want veel te groot gaat ook nergens over. Kies hier ook eens de nieuwste adidas Predator Messi Accuracy FG Pearlized wit.

Binnenkort je eerste training of wedstrijd? Je kunt deze voetbalschoenen morgen al in huis hebben. Ze geven in ieder geval veel zelfvertrouwen. Daarnaast is een veterloos design ook altijd mooi om te zien. Verder heeft deze power facet. Dat wil zeggen dat de voorkant iets zwaarder is zodat de energie meer die kant op gaat. Je kan dus door de gespleten buitenzool extra veel kracht geven. Als laatste zijn de schoenen ontworpen met gerecyclede high-performance materialen.

 • Own Your Football Pack
 • Design is veterloos
 • Zacht HybridTouch bovenwerk
 • High Definition Grip
 • Tweedelige PRIMEKNIT kraag
 • Gespleten buitenzool met Power Facet
 • Primegreen
 • Geschikt voor harde natuurgrasvelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *