Kappa AS Monaco Trainingspak 2023-2024

kappa as monaco trainingspak 2023-2024Verkrijgbaar in onze fanshop het Kappa AS Monaco trainingspak 2023-2024. Zoals we over de jaren vaak hebben gezien, is ook bij het trainingspak weer opvallend bij Voetbalshirtsdirect.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junior en senioren maten
  • Kappa voetbalkleding
  • 1/4 jasje met zwarte trainingsbroek

De club speelt alweer een aantal jaar in de Franse Ligue 1 tegen andere grote clubs zoals bijvoorbeeld Paris Saint Germain. We zullen deze terug zullen zien tijdens de thuiswedstrijden in het Stade Louis II en tijdens de uitwedstrijden in de Franse competitie. We hebben gekozen voor Voetbalshop.nl voor de beste prijs.

Deze is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de HYDRO-WAY PROTECTION. Dit is alleen van Kappa. Zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag. De mesh inzetstukken in de oksels zorgen voor extra ventilatie.

Daarnaast zullen we het trainingstenue ook terug gaan zien in de Champions League. We kijken dus met z’n allen weer enorm uit naar de topwedstrijden op het hoogste niveau. Ben je dus een echte AS Monaco fan, dan is dit een uniek item voor jou. Klik dus snel door of kies het AS Monaco trainingspak zwart 2017-2018 en maak je collectie compleet.

Kappa AS Monaco Trainingspak 2023-2024

Deze is uitgekomen met een wit trainingsjack en een zwarte trainingsbroek. Het Kappa trainingstenue is voorzien van luchtdoorlatende gaatjes zodat er genoeg verkoeling is tijdens het sporten. Deze verkoeling wordt ook nog eens ondersteund door het materiaal waar de AS Monaco voetbalkleding van is gemaakt. Hierdoor blijft je lichaam altijd koel zodat je niet snel oververhit raakt. Op de linkerborst zien we het AS Monaco logo en op de rechter borst het Nike logo in het donkerrood.

  • Standaard pasvorm
  • Kenmerkende clubdetails
  • HYDRO-WAY PROTECTION technologie
  • Mesh inzetstukken

Het trainingsjasje is voorzien van een elegante ritssluiting en van handige steekzakken. De Monaco trainingsbroek is gemaakt met een mooie pasvorm die voor elk persoon als gegoten zit. Ook op de trainingsbroek van het pak zijn de logos weer zichtbaar. Daarnaast heeft deze een enkelrits om het lekker warm te hebben tijdens de training. Maak dus vandaag nog de kleding in je kledingkast compleet met dit nieuwe en vooral schitterende trainingspak.

  • Ligue 1
  • AS Monaco Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *