Kappa AS Monaco Uitshirt Zwart 2022-2023

kappa as monaco uitshirt zwart 2022-2023In het groen met gouden accenten het Kappa AS Monaco uitshirt zwart 2022-2023. Uiteraard hebben we ook het thuisshirt en meer varianten Monaco voetbal trainingspakken. Wat vind je van het voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junior en senioren maten
  • Seizoen: 2022/2023
  • Stade Louis II

Een groot verschil met het thuisshirt en het 3de voetbalshirt. Bekijk hierboven shop je de shirts in de maten S tot XXL. Deze heeft een strak en modern ontwerp geworden. De pasvormen zijn niet alleen normaal maar ze zijn ook SlimFit ontworpen. Verder heeft deze een v hals voor een klasse uitstraling. Je ziet verder kleine witte accenten terug. Kies hier ook het Kappa AS Monaco thuisshirt 2022-2023.

De club gaat nu eenvoudig de Europa League winnen en heeft met Ben Yedder de topscoorder in huis – VSD

Het shirt is er voor kinderen en senioren. Je kunt wel zeggen dat deze niet alleen lekker aanvoelt maar blijft ook droog na intensief sporten. Een prachtig voetbalshirt om de monden op het trainingsveld open te laten vallen. Het is ook mogelijk om het deze extra op te pimpen met een rugnummer en naam van je favoriete speler. Een voetbalshirt bedrukken kan al vanaf €20,00. We hebben het hier over het senioren shirt in de maten xs tot xxxl en voor kids is deze te verkrijgen in de maten 122 cm tot 170 cm.

  • Europa League shirt
  • Etoro sponsor
  • Stade Louis II
  • Kids, kinderen, junioren en senioren
  • voetbaltenue van Kappa

Kappa AS Monaco Uitshirt Zwart 2022-2023

AS Monaco is zoals gezegd een hele bijzondere club. Niet alleen omdat het officieel niet meetelt met Frankrijk maar ook de ligging van het complex. Het stadion ligt op één van de mooiste plekken en het trainingscomplex is speciaal op een berg aangelegd. Enkele grote namen die het Monaco voetbaltenue in het verleden hebben gedragen zijn onder andere Fabien Barthez, Thierry Henry, Emmanuel Petit, Christian Vieri en George Weah om maar eens een paar namen te noemen. Zoals we weten ging Thierry Henry naar Arsenal. Fabien Barthez vertrok na vijf jaar naar Manchester United en Emmanuel Petit stond vooral bekend om zijn lange haren.

Monaco stadion en informatie

Het Stade Louis II is een redelijk klein stadion voor topclub begrippen. Het stadion kan nog geen 20.000 mensen kwijt. Ondanks dat het een klein land is zit het stadion af en toe vol. Hopelijk zien we weer een prachtig jaar tegemoet en kunnen we de geschiedenis boeken weer vullen met AS Monaco. Vergelijkbaar van Kappa is het Kappa Fiorentina shirt thuis 2023-2024.

1 reactie

  1. Do you have the AS Monaco Away shirt 2015-2016 in medium and how much is it including shipping to England. I would like to buy one piece.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *