Liverpool 3de Voetbalsokken Groen 2022-2023

liverpool 3de voetbalsokken groen 2022-2023Koop hier de Liverpool 3de voetbalsokken groen 2022-2023. Kies bijvoorbeeld ook het uitshirt en thuisbroekje om lekker te mixen. Je kunt ook een los Nike Liverpool 3rd shirt groen 2022-2023 bestellen. Welke kleur hoop jij voor dit seizoen?

direct bestellen vsd

  • Bestel bij Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Sterspelers: Salah, Firmino, v Dijk

Wat een baas is Virgil zo in de eerste seizoenen. Helden die steeds vaker gaan opstaan en met een belangrijke rol voor Salah. Uiteraard is het voor deze spelers van de club van belang om de meest comfortabele voetbalkleding te hebben. Goede voetbalschoenen en goede scheenbeschermers zijn daar belangrijke voorbeelden van. Je ziet het bruggetje al komen dus ook de voetbalkousen zijn van bijzonder belang. Zo hebben ze de taak om de scheenbeschermers op hun plaats te houden en te zijn voorzien van een kwalitatief voetbed.

Deze zullen te zien zijn tijdens onder andere de Europese activiteiten van de club uit Liverpool. De club, welke is opgericht door John Houlding speelt al sinds 1892 in het Anfield Road stadion in de Premier League. We moeten daar wel bij zeggen dat de 3de kleding over het algemeen tijdens uitwedstrijden wordt gedragen. Maak je dus klaar voor een nieuwe Champions League finale zoals vorig jaar.

Liverpool 3de Voetbalsokken Groen 2022-2023

Nike heeft de vormgeving en beeld van deze op zich genomen. Nike kennen we toch allemaal maar dat mag voor de kwaliteit niet uitmaken. Zoals gezegd zijn de 3de sokken ontwikkeld met een fenomenaal voetbed zodat iedereen goed uit de voeten kan op het voetbalveld. Het voetbaltenue is ontwikkeld in het zwart met verschillende gekleurde elementen. Daarnaast is de tekst LFC terug te zien op de schenen van de kousen. Zijn er in jouw week specifieke momenten wanneer jij de kousen zou dragen?

Welke van onderstaande acties verwacht jij bij Liverpool dit seizoen?

  1. Liverpool FC gaat kampioen worden van Engeland
  2. Ze halen weer de finale van de Champions League
  3. Daarnaast schrijven ze minimaal nog 1 prijs op haar naam

Het materiaal waarmee de sokken vervaardigd zijn is vocht afvoerend. Dit betekent dat wanneer je op het veld staat en beging te transpireren, dat de kousen droog en fijn blijven aanvoelen. Het vocht tijdens het zweten wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van het materiaal, waardoor de sokken zo aangenaam blijven voelen. Maak dus vandaag nog je nieuwe tenue compleet. We zijn als laatste erg benieuwd wie je favoriete voetballer uit het team is! Laat het ons weten onderaan en dat maakt je direct een koning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *