Nike Liverpool 3de Voetbalbroekje 2022-2023

nike liverpool 3de voetbalbroekje 2022-2023Koop hier een Nike Liverpool 3de voetbalbroekje 2022-2023. Misschien is ook het Liverpool trainingspak iets voor je. Het 3de Liverpool tenue is ontworpen door Nike met Dri-FIT technologie. Wat vind je van deze kleuren?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Online de beste prijs
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Nike voetbalkleding

Het unieke aan de kleding van LFC zijn de unieke kleuren. Ben je fan van Virgil of Salah dan mag deze zeker niet ontbreken. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een compleet 3rd voetbaltenue maar dan ontbreekt een shirt en sokken nog. Deze is te zien zijn tijdens de Europese wedstrijden en altijd voorzien van andere kleuren dan een thuistenue. We zijn benieuwd hoe ze het nu doen in de Champions League. Kies hier ook het nieuwste Nike Liverpool trainingspak 2023-2024.

Een broekje kan ook worden bedrukt..Bekijk bij Unisportstore naar de mogelijkheden.

Het Liverpool 3e voetbal short 2022/23 is ontworpen in samenwerking met kledinggigant Nike. Je kent de kleding misschien wel van andere sporten. Deze sportgigant staat altijd garant voor goede en betrouwbare kleding. Zoals op de afbeelding te zien, is deze ontworpen om juist anders te zijn dan de thuiskleding. Scoor ook eens een Liverpool 3rd shirt kids groen 2022-2023. Ben je er nog niet helemaal uit? Je kunt ook lekker speuren bij onze aanbieder.

Nike Liverpool 3de Voetbalbroekje 2022-2023

We zijn altijd benieuwd wat jullie van de nieuwste voetbalkleding vinden! Daarom een vraag of jullie het ons willen laten weten? We kunnen zo kleding aanbieden die bij alle liefhebbers passen. We hadden bijvoorbeeld nooit verwacht dat sommige kleuren sneller gaan dan andere. Als jij specifiek kijkt naar het Liverpool 3de tenue dan zien we het clublogo op het rechter bovenbeen maar ook op het shirt en kousen.


Het Nike logo zien we vervolgens aan de andere kant. Zoals gezegd kan je dus op de training komen met dezelfde kleding als je LFC helden. Uniek maar al jaren bekend is het materiaal dat zorgt ervoor dat vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Hierdoor zal het short dus altijd lekker droog en comfortabel aan blijven voelen tijdens het sporten. We kijken uit naar het nieuwe seizoen! Wat zijn je verwachtingen voor dit jaar in Europa, Premier League en bekers? Ga hier ook voor de Liverpool 3de voetbalsokken groen 2022-2023.

  • LFC voetbalkleding
  • Stadion: Anfield Road
  • Kledingmerk: Nike
  • Club: Liverpool FC
  • Stof: 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *