Joao Felix Atletico Madrid Thuisshirt 2019-2020

joao felix atletico madrid thuisshirt 2019-2020Koop hier het Joao Felix Atletico Madrid thuisshirt 2019-2020 in het rood met wit. Deze spits speelt inmiddels niet meer hier maar het shirt is er nog. Wat vind jij van deze man?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Voorbedrukte voetbalshirts
  • Seizoen: 2019/2020
  • Sterspeler: João Félix Sequeira
  • Rugnummer: 7

Je kent deze ster misschien van zijn gigantische transfer van Benfica naar Atleti. De spits is verkocht voor een bedrag van een kleine 126 mln. In het seizoen 2014 en daarvoor speelde hij nog bij FC Porto. Die zullen zich nu wel eens achter de oren krabben. Nu is hij uiteindelijk verkocht aan AMFC. Je kunt nu de voetbalshirts met een officiële bedrukking bestellen. De andere varianten zoals het Atletico Madrid Joao Felix uitshirt zwart 2019-2020 maar ook zeker de gele variant.

João Félix is het bedrag van 126 mln nu al meer dan waard geweest

Opmerkelijk natuurlijk om deze speler nu in dezelfde clubkleuren te zien bij een andere club. Om het af te maken zou hij ook nog naar Liverpool of Ajax moeten verkassen. Je kunt gaan voor de bovenstaande variant of andere mogelijke shirts. Bekijk in de fanstore de kleding die jij het mooist vindt en voor de beste prijs bij Unisport.

Joao Felix Atletico Madrid Thuisshirt 2019-2020

Hij komt veelvuldig in het nieuws omdat het een geweldig bedrag is geweest voor zo’n jonge speler. Wij als supporters vinden dat natuurlijk prachtig als er dikke transfers plaatsvinden. Hij speelde ook al een aantal wedstrijden in het nationale team van Portugal. Hij heeft zelfs de Nations League al in de tas. We zijn dan ook benieuwd hoe ver hij nog gaat komen.

  • Bijnaam: nog onbekend
  • Huidige club: Atletico Madrid
  • Nationaliteit: Portugees
  • Shirts en voetbalschoenen
De ster van Atletico Madrid loopt in de adidas 19+ voetbalschoenen.

In 2007 begon het allemaal bij Os Pestinhas. Hij maakte indruk omdat hij in drie wedstrijden acht goals scoorde. Hij heeft daar dan ook maar 1 seizoen gezeten. Nu gaan we ons verwonderen naar het wonderkind in de Champions League. Zo snel kan het dus allemaal gaan. De andere clubs hebben we wel zo’n beetje genoemd.

Portugal João Félix Voetbalshirt 2020/21

We komen later nog met de kleding van Portugal. Daar zien we dan ook direct het Portugal João Félix voetbalshirt naar voren komen. Het is niet alleen een held bij de club maar natuurlijk ook in Portugal. De grote vraag is alleen zijn rugnummer want CR7 heeft uiteraard 7. Je kunt dus ook tijdens interlandperiodes genieten van deze baas.

João Félix gaat sowieso meer dan 100 interlands spelen voor Portugal.

Als club zijnde betreft het dus een 3-tal voetbalshirts. Wij hebben gekozen voor Unisportstore.nl omdat deze aanbieder geen verzendkosten hanteert boven de 70 euro. Het voetbalshirt is inclusief badges. Daarnaast hebben ze voorbedrukte voetbalshirts. Je kunt nog even checken bij aanbieders Voetbalshop.nl en Unisportstore.nl om tot de juiste keuze te komen. Maak dus snel je selectie compleet van een speler die we niet gaan vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *