Joao Felix 3de Shirt Atletico Madrid 2019-2020

joao felix 3de shirt atletico madrid 2019-2020Koop hier het Joao Felix 3de shirt Atletico Madrid 2019-2020 met rugnummer 7. Het voetbalshirt is in het lichtblauw te verkrijgen voor jong en oud. Ga hieronder direct naar de goedkoopste aanbieder en bestel het shirt vandaag nog.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beste prijs voor Atleti kleding
  • Rugnummer 7

Zie hier het geweldige voetbalshirt voor de Champions League. Daarnaast gaan we het voetbalshirt met naam en nummer zien in de bekerwedstrijden. Zoals gezegd ga je via de bovenstaande button naar onze goedkoopste aanbieder Unisport. Ga ook eens langs bij het Atletico Madrid Joao Felix uitshirt zwart 2019-2020.

Stelling: João Félix wordt beter dan Cristiano Ronaldo

We gaan het nog even over het voetbalshirt hebben. Deze is ontworpen voor Nike. Wat zegt dat verder? Dat het shirt voorzien is van de Dri-FIT technologie. Daarnaast heeft deze mesh-panelen aan de zijkant zodat het shirt lekker aanvoelt tijdens het trainen of sporten. Je kunt bij Unisportstore ook alle andere namen achterop krijgen.

Joao Felix 3de Shirt Atletico Madrid 2019-2020

De kleine aanvaller begon zijn carrière ooit bij FC Porto. Daar vonden ze hem niet goed genoeg en hij kwam bij Benfica terecht. Je weet wel wat dat heeft betekend. Niet alleen een fout van Porto maar ook nog eens een transfer van 126 miljoen. We zijn allemaal zo benieuwd hoe goed deze man gaat worden. Je kan hier in ieder geval alvast het voetbalshirt bestellen.

  • Club: Atletico Madrid
  • Positie: Schaduwspits
  • Vorige clubs: FC Porto en Benfica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *