adidas Belgie Rode Duivels Trainingspak 2020-2021

adidas belgie rode duivels trainingspak 2020-2021

Koop hier het adidas Belgie Rode Duivels trainingspak 2020-2021. De landen trainingspakken bestaande uit een rode kleur met een zwart trainingsjack. De kleding voor het Belgische nationale team is nog te verkrijgen. Klik direct hieronder naar Voetbalshop.nl.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €59,99 (jack)
  • In: kinder, junior, heren en vrouwen

Je kunt bij ons de voetbalkleding bestellen in aanloop naar EURO 2020. De kleding is door adidas met een Clima-cool technologie ontworpen. Je kunt ook een adidas Belgie trainingspak zwart 2020-2021 bestellen of een los adidas Rode Duivels winterjack zwart 2022-23. Zouden de Rode Duivels kanshebbers zijn om het Europees kampioenschap voetbal in de wacht te slepen?

Met deze selectie van de Rode Duivels moet je Europees kampioen worden

Je zag vorig jaar als dat de Belgie trainingspakken populair zijn. Helemaal rondom de hoofdtoernooien. De KBVB in samenwerking met adidas gezorgd voor kwaliteit voetbalkleding. Het nationale elftal zal het trainingspak ook dragen onderweg of op de bank tijdens de wedstrijden. Je kunt in de shop ook kiezen voor een sweater variant of trainingsjack. Wederom een zwarte België trainingsbroek met de logo’s in het geel. Het Belgische elftal zal wel moeten wennen aan de status van mogelijke titelkandidaat. Hoe ver denk jij dat de Rode Duivels gaan komen op het hoofdtoernooi?

adidas Belgie Rode Duivels Trainingspak 2020-2021

De trainingspakken gaan we zien tot het WK voetbal 2022. Na het WK komt er weer nieuwe kleding. adidas voetbalkleding en trainingspakken zijn allemaal ontworpen met de Clima-cool technologie. Daarnaast zijn er mesh-panelen aanwezig voor extra verkoeling en een fris gevoel ook tijdens warme dagen. Tijdens de toernooien kan het zomaar erg warm worden. Verder is een dergelijk pak voorzien van 100% polyester en een normale pasvorm. Ze zijn beschikbaar in de maten 98, 104, 110, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 170, 176, XS, S, M, L tot XXXL. Later volgt ook merchandise zoals sjaals, vlaggen en meer artikelen.

  • Belgische voetbalelftal
  • Koninklijke Belgische voetbalbond
  • Trainingspakken merk: adidas
  • Clima-cool technologie
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *