adidas Real Madrid Trainingspak Paars 2023-2024

adidas real madrid trainingspak paars 2023-2024Koop hier het adidas Real Madrid trainingspak paars 2023-2024 in onze store. Je ziet daarnaast de zwarte accenten zoals de trainingsbroek. We gaan deze de 2de helft van het seizoen zien.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €49,99 jack
  • Club: Real Madrid FC
  • 100% polyester
  • In: kinderen en senioren

In de online fanshop hebben we naast de trainingskleding ook alle andere officiële varianten. Deze is dan ontworpen voor de tweede seizoenshelft. Je kunt deze vergelijken met een Man United trainingspak trui 2018. Ga je wekelijks naar de sportschool of hang je vaak op de bank? Deze trainingspakken zijn zeer geschikt om lekker bij te komen of te sporten. De bekende logo’s zien we ook terug en inmiddels zijn dit ook wel bekende kleuren. Een bijpassende trainingsbroek met 2 ritsen om spullen in op te bergen.

Real Madrid CF is ook met nieuwe trainingskleding gekomen voor de tweede helft van het seizoen. Kies nu de kleding bij Voetbalshop.nl en maak je kast compleet.

Deze heeft een standaard pasvorm met de elastische tailleband met intern trekkoord. Verder heeft deze een lange ritssluiting en dus ideaal voor de training. Zoals gezegd is deze gemaakt van 100% gerecycled polyester. Naast de 5 ritszakken heeft deze ook nog een rits bij de enkel. Je blijft daarnaast droog door het Zweetafvoerend AEROREADY materiaal.

adidas Real Madrid Trainingspak Paars 2023-2024

We hebben altijd de nieuwste kleding in de rekken hangen. Toch zijn de trainingspakken altijd als eerste weg. Het is tegenwoordig ook echt een mode item om een voetbal trainingspak te dragen. Je ziet ook dat het tegenwoordig overal is toegestaan. Kies nu een pak die bij je past en kom als eerste op de training met deze kleding. We hebben nog veel meer in de voetbalshop. Twijfel je toch nog een beetje? Bekijk dan het totaaloverzicht: voetbal trainingspakken 2022-2023.

  • Club: Real Madrid Club de Fútbol
  • Sweater en trainingsbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *