Eintracht Frankfurt Thuisshirt

eintracht frankfurt thuisshirtHier het Eintracht Frankfurt thuisshirt 2023 in het zwart met wit ontworpen door Nike. Ga voor een compleet tenue en kies daarbij ook de kousen en voetbalshort. Je kunt helemaal los in onze shop en maak je klaar voor de Bundesliga en Europa.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Hoofdsponsor: Indeed
  • Europa League en Bundesliga

Een Eindracht voetbalshirt te verkrijgen in kids, kinderen en S tot XXL. Naast het shirt thuis ook een uitshirt en Europees voetbalshirt. We gaan deze zien in Duitsland voor de competitie en in Europese wedstrijden. De eerst volgende wedstrijden moeten ze tegen Ajax.

Het Deutsche Bank Park waar we het thuisshirt te zien gaan krijgen. Een fantastisch stadion van een grote club in wording. Je kunt naar deze stad voor een voetbalreis. Ideaal om het shirt te dragen voordat ze tegen de club uit Amsterdam moeten. Kies hier ook het Under Armour Southampton thuisshirt 2019-2020 in dezelfde kleuren en afwisseling.

  • UEFA Cup winnaar
  • Sponsor: Indeed

Eintracht Frankfurt Thuisshirt

Een Nike Eintracht Frankfurt voetbalshirt zal weer gedragen worden door de helden. Heerlijk om ze weer verder te zien komen in Europa. Vorig seizoen was het natuurlijk een groot succes. De kledingsponsor is na adidas en Under Armour nu Nike. Indeed is sinds vorig seizoen de sponsor in het midden van het voetbalshirt. Je kunt deze via de bovenstaande link direct bestellen waar we ook de uit variant hebben. Een voetbalshirt met naam? Kies een voetbalshirt met ster uit de selectie.

Populaire producten uit de fanshop:

  1. Thuisshirt
  2. Trainingspak
  3. Uitshirt
  4. Trainingskleding
  5. Voetbalreizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *