Ajax Thuisshirt met Naam Kopen

ajax thuisshirt met naam kopenWil jij ook een rood met wit Ajax thuisshirt met naam kopen? Een thuisshirt met bedrukking nog goedkoper met de acties en aanbiedingen bij Voetbalshirtsdirect.nl. Fans kunnen nu een officiële bedrukking krijgen maar dan is onze vraag: welke speler heb jij het liefst achterop je voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • In: vrouwen, heren en kinderen
  • Officiële adidas Clima-cool kleding

In de webshop een voetbalshirt met naam voor een online prijs. Deze zijn er voor heren, dames en kindermaten tot baby’s welke allemaal kunnen worden bedrukt. Je kunt kiezen voor je favoriete speler of je eigen naam en nummer. De bedrukking wordt compleet gemaakt met het clublogo onderin het nummer. Liever wedstrijdshirts zoals het thuisshirt en uitshirt zonder bedrukking? Shop dan voordelig de voetbalkleding en shirts in de officiële Ajaxshop.

Ga je naar Ajaxshop.nl dan kan je daar je favoriete speler selecteren! Deze wordt dan bedrukt achterop je gekozen voetbalshirt.

Een Ajax thuisshirt met naam kopen? Bij Voetbalshirtsdirect de originele bedrukking op het voetbalshirt. Als fanshop niet zeker is over de spelling van de naam dan hoort u dat? Een eigen naam en nummer gaan we vanuit dat deze correct is gespeld. Een shirt met bedrukking ontvangen? Deze kan helaas niet worden teruggestuurd. Een geweldig adidas Ajax thuisshirt 2022-2023, uitshirt of trainingsshirt met naam in de officiële shop.

Ajax Thuisshirt met Naam Kopen

Een thuisshirt met bedrukking van een sterspeler of eigen naam en nummer. Heerlijk om te trainen, de Johan Cruijff Arena of sportschool te bezoeken in het heerlijk Ajaxshirt. Ben jij groot fan van een speler van de club dan kan deze worden bedrukt. Een thuisshirt met bedrukking kost
€20,00 extra. Een compleet voetbaltenue? Shop dan ook een short en kousen. Een trainingspak thuis en trainingspak uit kunnen ook worden bedrukt. Shop snel de artikelen en bekijk de aanbiedingen, sale en kortingen in de fanshop.

Goedkoop Ajax shirt met naam en nummer? Naast de officiële Ajaxshop hebben we ook Voetbalshirtskoning met een replica shirt. Je kunt direct zien dat het geen origineel betreft. Een bedrukking is daarom ook goedkoper dan het officiële shirt. Je vindt verder extra informatie over de selectie en meer over de club. Shop snel een goedkoop shirt met naam en nummer of thuisshirt met naam bij Voetbalshirtsdirect.

  • Ajax voetbalshirts
  • adidas kledingmerk
  • Hoofdsponsor: Ziggo
  • Kleuren: rood / wit
  • Overzicht: Ajax shirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *