adidas Juventus Thuistenue Minikit 2022-23

adidas juventus thuistenue minikit 2022-23Voor de jongste fans hebben we in het zwart met wit het adidas Juventus thuistenue minikit 2022-23. De mini supporters van de club of van Chiesa willen wel zo’n tenue. Deze heeft drukknopen en verder een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids en baby
  • Sterspelers: Chiesa & Dušan Vlahović

Het tenue voor de kleine voetballiefhebbers van de club. Je vindt in de schappen zelfs een Juventus tenue baby. De maten 92 tot 116 dus voor de kleinste fans, bestel je direct via bovenstaande button. Gaat Juve nu wel de Champions League winnen nu ze Vlahovic in het team hebben? Later volgt ook het Juventus tenue kids 2018-2019.

Always train hard, work harder…Never give up, never give in & believe in you!! – CR7

Deze is te verkrijgen voor de kleintjes tot een leeftijd van 8 jaar. Ben jij of is je kind een echte supporter van de club dan is het thuistenue er voor jou. Een minikit met als belangrijkste onderdeel het Juventus FC shirt en natuurlijk een short. Het voetbaltenue is natuurlijk voorzien van het originele voetbalshort thuis. Jouw kind is fan of ben jij al van jongs af voetbal fan? De helden van de club kunnen worden geëerd met het tenue. Ben je dagelijks te vinden op de voetbalveldjes? Deze is dan natuurlijk ideaal. Als vader ook een groot voetbalfan dan is het geweldig om je kind te zien rondlopen in het prachtige voetbaltenue. De voetbalshort is ongeveer hetzelfde gebleven en het thuisshirt met andere strepen.

adidas Juventus Thuistenue Minikit 2022-23

Het Juve thuistenue baby 2022/23 gaan we natuurlijk zien in de Champions League, Coppa Italia en Serie A. Deze is natuurlijk weer compleet met logo’s en hoofdsponsor Jeep. Jeep pronkt weer in het midden net als het voorgaande seizoen. Het thuis tenue in de maten 92 tot 116 dus van 0 tot 8 jaar. In het overzicht in onze fanstore ook trainingspakken en trainingsshirts. Genieten van het thuistenue baby of een minikit? Shop snel alles van Juve of ga voor een Chiesa shirt. Zoek je een iets groter los shirt? Zie het adidas Juventus thuisshirt kind 2022-2023.

  • Club: Juventus football club
  • Competities: Champions League, Coppa Italia en Serie A
  • Hoofdsponsor: Jeep
  • Stertransfer: welke hoop je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *