adidas Manchester United Trainingspak Zip 2020-21

adidas manchester united trainingspak zip 2020-21Koop hier het adidas Manchester United trainingspak zip 2020-21. Deze vind je in de kleuren wit en grijs. Een uniek item met een standaard pasvorm en gemaakt van 100% polyester.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Zip trainingspakken
  • Beschikbaar in: junior en senioren maten
  • adidas voetbalkleding

Je vindt hier det Manchester United trainingspakken in de rekken. Bestel deze samen met het thuisshirt van united. Zoek je iets heel anders? Ga eens langs bij het adidas Manchester United shirt groen sleeve 2023-24. Dit pak is een zeer herkenbaar en gewild kledingstuk uit de Manchester United fanshop. Ga hierboven voor het Manchester United trainingspak :).

Deze is fantastisch ontworpen in samenwerking met adidas. adidas heeft het overgenomen van Nike, al is dit al 4 jaar geleden. Het pak heeft een licht jack en de broek is meer grijs. Verder hebben ze allemaal witte accenten. Hij is weer in verschillende kleuren en varianten te verkrijgen. De eerste tracksuit is donker van kleur het tweede trainingspak is overwegend rood. Je kunt nu helemaal los met de nieuwste kleding. Bekijk ook eens de andere voetbal trainingspakken zoals het Manchester United tracksuit 2019-2020.

adidas Manchester United Trainingspak Zip 2020-21

Deze heeft de strepen in het oranje maar ook in het wit. Dit zie je niet veel in de trainingspakken wereld. Het Manchester United logo bevindt zich bij beide pakken op de linkerborst. Op de Man Utd trainingsbroek aan de rechterkant. Het adidas logo is op beide pakken in de passende kleuren. Zoals we weten ontwerpt adidas de kleding met het Clima-cool materiaal. Je kunt dus lekker hangen na een training of tijdens het ontspannen dit pak dragen. Ze zijn er in senioren maten maar ook zeker in junioren maten. Het is toch prachtig om een volledige United tenue in huis te hebben.

Manchester United Voetbal Presentatiepakken in diverse varianten

We zullen het Manchester United voetbal presentatiepakken wit grijs ook veel zien op speelplaatjes op straat. Daarnaast ook bij de verschillende voetbalverenigingen. United zal tot het eind mee gaan strijden om de Premier League in de wacht te slepen. Reservespelers dragen tijdens de wedstrijd altijd het voetbal trainingspak. Het is toch fantastisch om in hetzelfde trainingspak te lopen als deze grote wereldvoetballers zoals Pogba en Martial. Bij Voetbalshirtsdirect.nl zul je nooit teveel betalen omdat wij de prijzen van diverse aanbieders vergelijken.

Grote spelers die bij United hebben gevoetbald zijn bijvoorbeeld Paul Scholes, Ryan Giggs en Eric Cantona wat het Manchester United trainingspak extra populair maakt.
  • adidas voetbalkleding
  • Manchester United FC
  • Kleur: wit en blauw
  • Voetbal trainingspakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *