adidas Manchester United Uitshirt 2022-2023 Gelekt

adidas manchester united uitshirt 2022-2023 gelektHet nieuwe adidas Manchester United uitshirt 2022-2023 gelekt en andere voetbalshirts. adidas maakt de lancering pas werkelijk in samenspraak met de club. Je kunt hieronder wel alvast kijken of deze beschikbaar is.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Kleur: zwart en wit
  • Voetbalkleding: United Fanshop

In onze fanshop komt naast het uitshirt ook het thuisshirt en Europese voetbalshirt. Manchester United FC heeft het al jaren lastig maar een ommekeer lijkt in de maak. adidas presenteerde afgelopen jaar het nieuwe thuisshirt als uitshirt van United pas in juni. Je kunt hierboven kijken welke kleding nu beschikbaar is van de club.

In het midden van het voetbalshirt is TeamViewer te zien welke de sponsor is

Je kunt ook langs het Manchester United uitshirt 2019-2020. Deze is straks te krijgen bij Unisportstore en Voetbalshop.nl. Een design die we niet gaan terugzien op het thuisshirt. Hetzelfde template als de shirts uit het verleden. Het nieuwe voetbalshirt uitgerust met een v-hals. De Premier Leagues badges zijn natuurlijk ook aanwezig op de mouwen. De drie adidas trademark strepen gaan we in het wit zien aan de zijkant van het voetbalshirt. Het adidas performance logo in het wit aan de rechterkant. adidas is sinds enkele jaren actief als shirtsponsor van United. De linker borst het logo van Manchester United Football Club van oorsprong Newton Heath L&YR FC. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en donkere kousen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo’s van de club en Adidas.

adidas Manchester United Uitshirt 2022-2023 Gelekt

Het MUFC uit shirt oogt heel anders dan het thuisshirt. Dit shirt is rood zoals we het kennen van The Red Devils. Uiteraard wordt het thuistenue compleet gemaakt met het Manchester United Football Club logo en aan de andere kant adidas. We zijn benieuwd naar de nieuwste combinaties en vooral de nieuwe voetbalshirts voor het nieuwe seizoen. In deze voetbalshirts speelt Manchester in de Premier League, League cup, FA cup en Champions League. De tenues zijn uitgerust met de Climacool technology. De naam van adidas zegt het al het zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Nieuwe tenues gaan we zien in de zomer van 2022. De voetbalshirts van vorig seizoen zijn te koop bij onze bekende aanbieders. Shop via bovenstaande button direct de nieuwste goedkope voetbalshirts en bijvoorbeeld ook de nieuwste trainingspakken en voetbalkleding.

  • Manchester United FC
  • adidas Climacool technology
  • Trainer: Erik ten Hag
  • Premier League, League cup, FA cup en Champions League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *