Puma Uruguay Shirt Thuis Kind 2022-23

puma uruguay shirt thuis kind 2022-23In de shop voor kids en junioren het Puma Uruguay shirt thuis kind 2022-23 kopen? In onze voetbal fanshop ook het thuisshirt voor senioren. Je kunt deze hieronder direct bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kids, junioren en kinderen
  • Kledingmerk: Puma
  • Bond: Asociación Uruguaya de Fútbol

Uruguay thuisshirts junioren 2022/23 gaan we zien tijdens het WK voetbal 2022. Deze gaat plaatsvinden in Qatar. Je kunt het shirt daarna nog aanschouwen tijdens de Copa America. Je kunt het shirt natuurlijk ook bedrukken. Ga bijvoorbeeld voor een Suarez thuisshirt Uruguay 2022-2023.

Hoe denk jij dat het land het gaat doen tijdens het wereldkampioenschap voetbal

Het jaar 2022-2023 is de kleding voor kinderen en volwassenen beschikbaar. Denk dan aan de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL tot XXXL. Je ziet dat het een fijn rustig voetbalshirt is geworden. Draag deze morgen lekker op de pleintjes of tijdens de training. Hier kan je in grotere maten ook het Puma Uruguay thuisshirt 2022-2023 vinden.

Puma Uruguay Shirt Thuis Kind 2022-23

Het shirt van Uruguay voor kinderen en junioren gaan we veel zien in de zomer van 2022. Sterren als Suarez, Cavani, Godin, Gimenez en Pereira maken het Uruguay thuisshirt altijd geweldig populair. In het shirt is de zon de zien als soort watermerk. Het voetbalshirt is bij geheel blauw en bevat donkerblauwe accenten. Wederom is het voetbalshirt voorzien van een V-hals en slim-fit design. Puma uiteraard op de linkerborst en aan de rechterkant het Asociación Uruguaya de Fútbol logo. Deze kan je ook bedrukken met naam en nummer. Shop de voetbalshirts met officiële bedrukking.

  • Bijnaam: La Celeste
  • Sterspeler: Luis Alberto Suárez
  • Regio: CONMEBOL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *