AS Roma Shirt Thuis Kids Rood 2022-2023

as roma shirt thuis kids rood 2022-2023Scoor hier het AS Roma shirt thuis kids rood 2022-2023 met oranje accenten. Je kunt ook het senioren thuisshirt bestellen tot maat XXXL. Wat vind je van het shirt met sponsor in het midden?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • AS Roma thuiskleding / voetbaltenues
  • Seizoen: 2022/2023
  • Kleur: oranje en rood

Als we naar het shirt van de Romeinen kijken valt de Bordeaux rode kleur op met oranje accenten. De kleurencombinatie is niet geheel vreemd aangezien het de clubkleuren betreft. Nog niet uitgekeken bekijk dan eens het Nike AS Roma trainingspak rood zwart I96 2019-2020 of andere kleding voor het nieuwe seizoen :). Twijfel je toch nog over de maat? Ga dan hier langs bij het New Balance AS Roma thuisshirt 2022-2023.

Ik ben altijd Roma geweest en ik zal altijd Roma blijven – Francesco Totti

In het stadion: Olimpico di Roma zal het prachtige Nike AS Roma thuisshirt kinderen 2022/2023 worden gedragen. Uiteraard kan je ook het thuisshort en kousen in de winkelwagen mikken. Je kunt dus gemakkelijk het tenue samenstellen. Het voordeel van onze partner Unisportstore.nl is dat je de drie kledingstukken individueel kunt selecteren. Je kunt ook een minikit selecteren voor de kleintjes onder ons. Shop het shirt dat beschikbaar is vanaf maat 116 cm tot 176 cm. Twijfel je over de maat? Ga dan voor een XS.

AS Roma Shirt Thuis Kids Rood 2022-2023

Je kunt de kleinste fans al rond laten lopen in het tenue thuis zelfs baby’s vanaf 3 maanden. De betreffende tenues voor de echte kleintjes worden minikits genoemd. Je kunt ook het thuisshirt en voetbalbroekje bedrukken. Kies bijvoorbeeld oudjes als Daniele De Rossi of Totti…of ga voor talenten zoals Zaniolo, Alessandro Florenzi en Abraham. We hopen als voetballiefhebbers op een paar aankopen dit seizoen. We zijn benieuwd hoe lang we kunnen genieten van Roma in Europa, Serie A en de Italiaanse beker.

  • Club: AS Roma
  • Stadion: Olimpico di Roma
  • Kledingmerk: New Balance
  • NB technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *