New Balance AS Roma Voetbalbroekje Thuis 2022-23

new balance as roma voetbalbroekje thuis 2022-23Koop hier het New Balance AS Roma voetbalbroekje thuis 2022-23. Combineer deze dan weer lekker met het thuisshirt voor een completer tenue. Je kunt deze hieronder direct bij Unisportstore.nl bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • AS Roma thuistenues
  • Beschikbaar in: junior en senior
  • Kleuren: rood en oranje accenten

Het broekje van de Romeinen is net als afgelopen seizoen in de kleur rood. Het grote verschil is de oranje New Balance logo. De oranje streep aan de zijkant is ook vernieuwd. Je kunt dus weer lekker trainen in de nieuwste kleding. Kies hier ook het AS Roma shirt. Welke prijzen denk jij dat AS Roma gaat pakken dit seizoen?

Je gaat het AS Roma short thuis zien in het Olimpico di Roma (AS Roma stadion)

Deze zal in het seizoen 2022/2023 te zien zijn tijdens de thuiswedstrijden van de club. Uiteraard zien we deze ook terug in de Europese wedstrijden. Roma eindigde ergens waar we het niet over willen hebben. De prijzen hebben wij al vergeleken. Ben je al in het bezit van het AS Roma trainingspak 2018-2019 dan is dit de perfecte toevoeging. Je kan deze krijgen in senioren maten en junioren maten. Een compleet Roma tenue bestel dan ook het thuisshirt en de AS Roma voetbalsokken thuis 2022-2023.

New Balance AS Roma Voetbalbroekje Thuis 2022-23

Het AS Roma short thuis 2022/23 is ontworpen met een mooie rode basiskleur. Je kent inmiddels wel een ontwerp van New Balance. Over de kwaliteit hoef je niet te twisten. De rode basiskleur wordt afgewisseld door oranje accenten waardoor het broekje mooi in lijn ligt met de rest van het thuistenue. Op het linker bovenbeen vinden we het Nike logo in het rood en op het rechter bovenbeen het AS Roma logo. De samenwerking met Nike zorgt voor het kwalitatieve Dri-Fit materiaal. Het materiaal zorgt dat het vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof gevoerd. Hierdoor zal het AS Roma voetbalbroekje thuis ten alle tijden droog op de huid blijven aanvoelen.

  • Club: AS Roma
  • Stadion: Olimpico di Roma
  • Bijnaam: Romeinen
  • Droog technologie
  • Kleur: rood en oranje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *