AS Roma Voetbalsokken Thuis 2022-2023

as roma voetbalsokken thuis 2022-2023Je ziet het goed: rode AS Roma voetbalsokken thuis 2022-2023 met oranje accenten. Wil je toch liever een volledig Roma tenue? Ga dan ook voor het thuisshirt en het voetbalbroekje in dezelfde kleur.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • AS Roma voetbalkleding / Tenues
  • Beschikbaar in: junior en senior
  • Variant: linker en rechtersok

De AS Roma voetbalsokken zijn voor dit jaar, net zoals het AS Roma shirt in dezelfde kleuren. Je kunt ook langs het trainingspak welke ook voorzien is van een Romeins design. Wat vind je van de rode sokken en accenten in het tenue? Je moet er misschien van houden. Ga hier ook eens langs het New Balance AS Roma voetbalbroekje thuis 2022-23.

De AS Roma kousen thuis 2022/23 zijn ontworpen met hoogwaardig New Balance materiaal. Hierdoor wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. De sokken zullen dus ten alle tijden lekker droog en aangenaam blijven aanvoelen op de huid. Bij het Nike ontwerp is extra gelet op de kledingdracht van de Romeinen. Maak daarom vandaag nog je AS Roma tenue compleet met de schitterende AS Roma voetbalsokken thuis 2022-2023.

AS Roma Voetbalsokken Thuis 2022-2023

Een compleet AS Roma thuis tenue kan niet zonder de rode kousen. Het ontwerp van New Balance is werkelijk waar prachtig geworden. Het voetbed is verstevigd en deze hebben een normale pasvorm. Een voetbed is door de sportgigant ergonomisch ontworpen. Dit betekent dat deze een ideale pasvorm heeft voor ieder persoon. Aan de voorkant van de kousen zien we ook het New Balance logo en de club in het donker. Deze zullen dit jaar vanzelfsprekend te zien zijn tijdens de thuiswedstrijden van de club en ook  in Europa. De club uit Rome is vaak in strijdt met Juventus op de 6de plek.

  • Club: AS Roma
  • New Balance voetbalkleding
  • Luchtige technologie
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *