Lewandowski FC Bayern Thuisshirt 2022-2023

lewandowski fc bayern thuisshirt 2022-2023Koop hier het Lewandowski FC Bayern thuisshirt 2022-2023. Robert Lewandowski is de held van Bayern München. Je kunt vanaf nu dit officiële voetbalshirt bestellen. Wedstrijdkleding van de spits als voetbalshirts met naam van Polen of Bayern München.

direct bestellen vsd

  • Alleen Unisportstore met originele bedrukking
  • In: heren, dames, junioren en kids
  • Rugnummer 9

Je kunt nu de officiële Bayern München voetbalshirts met naam en nummer kopen. Deze bedrukking bestaande uit rugnummer 9 met het logo van FCB erin verwerkt. Sterspeler Lewandowski een grote held van de club. De superspits gaat weer schitteren in de Bundesliga, Champions League en DFB Pokal. Naast deze hebben we ook een Gnabry shirt of merchandise. Zie bijvoorbeeld ook het Polen Lewandowski thuisshirt.

Hoe shop ik een FC Bayern thuisshirt met Lewandowski? Ga bijvoorbeeld naar Unisportstore en in de winkelwagen kan je Robert Lewandoswki selecteren. Ook kan je hier kiezen voor je eigen naam en nummer. Wat heeft deze man allemaal als voetballer? Hij straat zelfvertrouwen uit en supporters zijn gek op hem. Zijn talenten en ambities zorgen dat alle zijn verdedigende tegenstanders het moeilijk hebben. Een spits die scoort in de belangrijkste wedstrijden met zijn snelle keuzes en schotkracht.

Lewandowski FC Bayern Thuisshirt 2022-2023

Als je kijkt naar Robert Lewandowski wordt hij altijd ondergewaardeerd. Toch schrik je hoeveel goals deze man maakt voor FCB Bayern. De spits uit Warsaw, Poland heeft wel al zijn naam gevestigd. Al snel werd hij een high-performance player in de Bundesliga eerst voor Borussia Dortmund en nu voor FC Bayern. De topscorer van Bayern München is bezig aan een geweldige carrière en hopelijk gaan we nog veel van hem zien. Wil jij binnenkort een bezoek brengen aan de Allianz Arena? Je kunt dan ook het shirt van Robert Lewandowski dragen.

  • Naam: Robert Lewandowski
  • Club: FC Bayern Munchen
  • Positie: spits
  • Inmiddels bij Barca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *