Polen Lewandowski Thuisshirt 2022-2023

polen lewandowski thuisshirt 2022-2023Hier een Polen Lewandowski thuisshirt 2022-2023 kopen? In de WK voetbal fanshop het voetbalshirt van deze spits beschikbaar. We zijn benieuwd hoeveel goals deze superspits gaat maken op de World Cup in Qatar.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: 128 tot XXXL
  • WK voetbal 2022
  • Polen Fanshop

Deze is populair door zijn vele goals bij FC Barca en bij Polen. De centrumspits die samen met Milik de voorhoede van Polen compleet maakt zorgen voor een tal van goals bij het Poolse nationale team. Je kunt ook het Barcelona Robert Lewandowski thuisshirt 2022-2023 bestellen.

De spits gaat de held worden van het Poolse team tijdens het WK2022 – VSD

Deze is natuurlijk populair in Polen maar ook zeker in Nederland. De aanvaller speelt dus in de voorhoede met Arkadiusz Milik en Jakub Blaszczykowski die gezamenlijk zorgen voor een geweldige aanvallende impuls. Een thuisshirt is dus in het wit te verkrijgen met rode accenten. De bedrukking is in het rood met een nummer aan de voor en achterkant. Het Nike logo en Poolse nationale team logo zijn eveneens in het rood zichtbaar. In onze voetbalshop ook het Nike Polen World Cup thuisshirt 2022-2023 en Nike Polen WK shirt uit 2022-2023.

Polen Lewandowski Thuisshirt 2022-2023

Robert Lewandowski is dan ook niet zomaar aanvoerder van het team. Het Lewan voetbalshirt Polen heeft een normale pasvorm en is voorzien van het bekende Dri-fit systeem. Nike voetbalkleding voelt dus altijd fris en heerlijk aan. Het is ook wel nodig tijdens de warme dagen in Qatar tijdens het WK voetbal 2022. We zijn natuurlijk benieuwd hoe ver Polen gaat komen tijdens het toernooi. Liever een andere naam achter? Bekijk dan het Nike World Cup Polen thuisshirt en selecteer een voetballer naar keuze. Alvast heel veel plezier met de kleding.

  • Sterspeler: Robert Lewandowski
  • Poolse nationale team
  • Rugnummer: 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *