Nike Polen World Cup Thuisshirt 2022-2023

nike polen world cup thuisshirt 2022-2023Het Nike Polen World Cup thuisshirt 2022-2023 in het wit in onze voetbal fanshop. Wil je meer van het land? Bekijk dan in onze voetbalshop ook het Nike Polen WK shirt uit 2022-2023.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €39,99
  • Seizoen: tot EK voetbal 2024
  • Nike voetbalkleding

Deze is uiteraard ontworpen door Nike met een Dri-Fit technologie. In de winter van 2022 tijdens het WK voetbal zal een luchtig voetbalshirt goede zaken doen. Helemaal omdat het in Qatar best warm kan worden. Je kunt deze dan dragen met een shirt eronder anders is het in Europa wat koud.

Als we kijken naar de selectie zijn Lewandowski en Zielinki de sterren van het team

Het shirt zal te zien zijn tijdens de thuiswedstrijden volgens de loting. Het Nike voetbalshirt heeft een normale pasvorm en is slim-fit ontworpen. We hebben al verteld dat het voetbalshirt extra comfortabel zal aanvoelen tijdens warme dagen. Ben jij een echte Pools voetbalelftal liefhebber bekijk bij onze aanbieder dan ook een vlag. Indien beschikbaar volgt hier ook nog het shirt voor kids. Deze heeft daarom ook mesh-panelen voor een fris en cool gevoel. Hier is het een shirt voor de maten S tot XL.

Nike Polen World Cup Thuisshirt 2022-2023

Het Polen thuisshirt in het wit voor tijdens het WK 2022. Daarna hebben we nog de kwalificatie Europees Kampioenschap voetbal 2024. De populairste spelers van het Pools voetbalelftal zijn Robert Lewandowski, Zielinksi en Arkadiusz Milik. We kennen Lewandowski natuurlijk van zijn kunsten bij FC Barcelona. Het is dus mogelijk om een Lewandowski shirt Polen te creëren. Een groot fan van Napoli dan kan het Zielinkski shirt misschien interessant zijn. Deze is met wit te bedrukken in het rood met naam en nummer. Wens je een unieke voetbalshirt bekijk dan eens het Ierland shirt 2018-2019.

  • Pools voetbalelftal
  • Voetballand: Polen
  • Sterren: Lewandowski, Zielinski en Milik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *