Nike Poland WK Shirt Uit 2022-2023

nike poland wk shirt uit 2022-2023Het Nike Poland WK shirt uit 2022-2023 in onze voetbal fanshop. Bekijk in onze WK voetbalshop ook eens het thuisshirt uiteraard voor de thuiswedstrijden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €39,99
  • Beschikbaar in: kids en senioren
  • Seizoen: WK voetbal 2022
  • Nike voetbalkleding

Deze van het Poolse voetbalelftal zien we uiteraard terug tijdens FIFA World Cup 2022 in Qatar. Je zag misschien al wel de rode kleur met nu nog subtielere witte accenten. Ga direct hierboven naar Unisportstore.nl waar deze voor de beste prijs in de schappen ligt.

Een open vraag: hoe ver denk jij dat Polen komt op het WK in Qatar?

Deze in het rood als belangrijk onderdeel van het uittenue. Het Polski Związek Piłki Nożnej logo van het Poolse voetbalelftal vinden we op de linkerborst. Onze eerste vraag is dan ook: zal het land ver komen tijdens het Wereldkampioenschap voetbal 2022? Je kunt het hieronder gerust laten weten met misschien de andere outsiders. Verder hebben we ook het broekje en bijpassende voetbalkousen. Polen wacht een zware opgaven ondanks sterspelers als Robert Lewandowski, Jakub Blaszczykowski en Arkadiusz Milik. Het is voor de wit-roden de derde Wereldkampioenschap op rij. Andere WK shirts zoals het Puma IJsland thuisshirt blauw 2020-2022 en Puma IJsland uitshirt wit 2020-2021.

Nike Poland WK Shirt Uit 2022-2023

Jaha de prachtige rode kleur zal te zien zijn met witte bedrukking. De voetbalkousen van het Polen tenue worden geleverd in een linker en rechter variant. Nike voetbalkleding wordt gemaakt met het bekende Dri-Fit technologie. Een bekende technologie inclusief Mesh-panelen om ook tijdens warme dagen een comfortabel voetbalshirt te behouden. Een voetbalshirt bedrukken? Deze zal worden bedrukt in het wit. Wens je dus een Lewandowski shirt Polen, Blaszczykowski en Milik shirt Polen. Het Nike logo zien we terug op de linkerborst. Kortom een prachtige rood voetbalshirt om het land aan te moedigen.

  • Bond: Polski Związek Piłki Nożnej
  • Poolse voetbalelftal
  • Sterren: Lewandowski, Blaszczykowski en Milik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *